Златна висулка Мама и бебе с включено гравиране — Laser Boutique

Златна висулка с включено гравиране - Мама с бебе

Код на продукта: 30570

В наличност


Цена: 185.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна висулка с включено гравиране - Мама с бебе × 1 бр.

Цена: 185.00лв.
Поръчка с един клик

Златна висулка с включено гравиране - Мама с бебе

Изящна дамска висулка със възможност за гравиране символична форма на майка с бебе и изключително прецизна изработка изцяло от класическо жълто злато.

  • Грамаж 1,11 гр.
  • Вид метал Жълто злато
  • Проба 14 Kt - 585
  • Камък Без камък
  • Форма Висулки Друго
  • Размери Дължина: 3,4 см
  • Ширина: 2 см
  • Гаранция Сертификат за качество и произход

Красивата и изключително сантиментална златна висулка Мама и бебе е идеалният подарък за всяка майка. Можете да го поднесете на 8-ми март, както и на всеки личен празник на съответната жена. Майчинството е гордост за всяка жена. Тя с радост ще носи този красив и изпълнен със символика златен медальон.

Възможност за персонализиране на подаръка

Какво е по-ценно от едно златно бижу за подарък? Може би само персоналният жест, който му придава висока сантиментална стойност. Гравирането е сигурен и лесен начин да покажете на получателя на подаръка, че сте мислили специално за него, когато сте го избирали. Индивидуалното отношение е това, което придава стойност на подаръците. Златото е просто метал, ако го няма личното отношение.

За да изпълним вашата поръчка по възможно най-добрия начин е нужно да ни предоставите данни за гравирането. Майсторите ни гравьори могат да вмъкнат в полето за гравиране всеки символ, който поискате да бъде красиво и трайно изобразен върху бижуто. Обмислете внимателно какво искате да гравираме в плътното златно сърце – буква, инициали, име или друг символичен за получателя текст.

Златната висулка мама и бебе притежава всички характеристики на един ценен талисман. Самото изображение на майката прегърнала своята рожба е достатъчно трогателно, а когато в него са вмъкнати и персонални символи, стойността му се повишава десетократно. Необходимо е да ни предоставите в специалното поле текстът/символите, които желаете да гравираме върху висулката.

14-каратов златен медальон на изключително изгодна цена

Златните бижута поддържат високата си стойност, като тя се изразява както в естетически, така в чисто финансов план. При ограничен бюджет е трудно да обмисляш покупката на златно бижу, но не и невъзможно. Ние ви предлагаме уникални златни и сребърни накити на най-достъпна цена.

Красивата златна висулка майка и бебе е изработена от 14-каратово злато Проба 585. Това е стандартният вариант на златните сплави, използвани в бижутерията, който се радва и на най-голям интерес от страна на купувачите. Ако бъдещата притежателка на трогващия подарък вече притежава златен синджир, на който да окачи медальона, бързаме да ви зарадваме, че цветово двата детайла ще съответстват.

Златните ни накити, в това число и прелестната златна висулка майка, са с класически жълт цвят. Този цвят на златото е най-разпространеният в страната ни. Това означава, че не само медальонът, но и всички останали златни бижута на дамата ще бъдат в стилистичен и цветови унисон.

Като утвърден доставчик на продукти от благороден метал, ние доставяме своите бижута заедно със сертификат за произход и качество. Този документ потвърждава оригиналната изработка и автентичността на материалите.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се