✪ Персонализирани подаръци за бебе ✪ оригинален подарък за новородено момче и момиче — Laser Boutique

Подаръци за бебе

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Фоторамка със сребърно покритие с животни
Фоторамка със сребърно покритие с животни
30.00лв.
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие
70.00лв.
Касичка мече и кръст - розов
Касичка мече и кръст - розов
45.00лв.
Фоторамка със сребърно покритие
Фоторамка със сребърно покритие
25.00лв.
Фоторамка "Добре дошло на този свят" за снимка с размер 10х15см
Фоторамка "Добре дошло на този свят" за снимка с размер 10х15см
30.00лв.
Фоторамка за отпечатък на краче и ръчичка
Фоторамка за отпечатък на краче и ръчичка
65.00лв.
Касичка количка със сребърно покритие и възможност за гравиране с текст по избор
Касичка количка със сребърно покритие и възможност за гравиране с текст по избор
65.00лв.
Гривна с червен конец и сребърен елемент - "Краче" с включено гравиране
Гривна с червен конец и сребърен елемент - "Краче" с включено гравиране
28.00лв.
Сребърана гривна с червен конец - Позлатено краче със син кристал
Сребърана гривна с червен конец - Позлатено краче със син кристал
35.00лв.
Цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие
Цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие
70.00лв.
Фотоалбум кръщене за 50 снимки
Фотоалбум кръщене за 50 снимки
45.00лв.
Фотоалбум за кръщене със сребърно покритие
Фотоалбум за кръщене със сребърно покритие
55.00лв.
Кутия за кръщене със сребърно покритие
Кутия за кръщене със сребърно покритие
45.00лв.
Твърда сребърна гривна за бебе с включено гравиране
Твърда сребърна гривна за бебе с включено гравиране
65.00лв.
Метална чаша за детска градина с индивидуална картинка
Метална чаша за детска градина с индивидуална картинка
23.00лв.
ВЛАКЧЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА
ВЛАКЧЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА
70.00лв.
Подаръци за бебе

Децата са най-голямото ни богатство, затова още от мига на тяхното раждане, бързаме да ги отрупваме с дарове. Тази специална категория представя уникални и преди всичко персонализирани подаръци за бебе. От тук можете да изберете подходящ продукт за изписването от родилния дом, за погачата, за кръщенето и за рожден ден. Макар и доста различни по свойства и предназначение, артикулите имат еднакво високо качество и естетическа стойност.

Имате ли идея какво да подарите?

Днес пазарът е залят от подаръчни продукти за новородени, а да не говорим за класическите практични неща като дрешки, завивки, пелени и играчки. Със сигурност е доста сложно да се избере идеалният подарък за новородено бебе момче, както и за момиче. Хората от най-близкия семеен кръг на младите родители могат да си позволят да занесат памперси, дрешки, комплект шишета и биберони за хранене, но за останалите си остава задължението да излязат извън рамките на тривиалното.

Колекцията ни от подаръчни комплекти ви улеснява в избора на оригинален подарък за бебе на 40 дни. Така наречената „погача” е събитието, на което новороденото се представя за първи път в обществото. По традиция на гости в дома на детето се канят само жени, а това означава сериозна конкуренция. Жените са особено креативни в поднасянето на бебешки дарове, но тук ще ви помогнем да се представите на висота.

Сред богатия ни асортимент от подаръчни комплекти ще откриете изящно изработени и опаковани изделия. Бихте могли да заложите на комбинация от фото рамка и посребрени кутийки за косичка и първо зъбче. Такъв символичен сувенир днес присъства във всеки дом, в който се отглежда дете, затова именно вие можете да го осигурите.

Нещото, което отличава един оригинален подарък за новородено момиченце е розовият цвят при някои от елементите. Момичешките сувенири са също по-деликатни като размер, визия и излъчване. Например кутийките са с по-заоблени форми, докато момчешките са обикновено квадратни. Ако все пак се колебаете относно предназначението на даден артикул, наименованието му ще ви го подскаже.

За много хора е въпрос на чест да избират между наистина луксозни подаръци за бебе. За щастие такива не липсват в продуктовия ни каталог. Сребърните накити и сувенири са образец на истинско изящество. Формите и декоративните детайли радват окото на истинския естет. Комплект прибори за хранене със сребърно покритие са получавали аристократите. Защо семейното ви обкръжение да не прегърне тази аристократична традиция.

Искате да оставите не само дар, а персоналния си отпечатък върху него? За нас подобни желания не представляват проблем, защото предлагаме лазерно гравиране върху всички изделия от метал, дърво и стъкло. В това отношение чудесен подарък за бебе на 1 година е гривната с червен конец и сребърен/златен елемент - плочка. Върху нея с красиви букви можем да изпишем името на бебето.

Нормално е на първия етап да не сте напълно сигурни какво искате да подарите, но в даден момент ще трябва да решите. Каталогът ни е извор на свежи идеи, така че не се притеснявайте, дори ако времето ви притиска. Просто разгледайте асортимента ни, като е желателно да си осигурите повече време, защото ви очаква раздел, съдържащ много изпълнени с красота и любов продуктови страници.

Символизмът тук е най-силно застъпен

Докато сред артикулите от останалите категории е по-малко вероятно да откриете скрити символи и послания, то в настоящия раздел може би ще попаднете на наистина интересен подарък за бебе. Защо интересен? Ами, защото не на всеки е известен символизмът на сребърната лъжичка например.

Този прибор носи в себе си пожелание за здраве и просперитет през целия живот на малкото човече. Среброто притежава уникални антибактериални и противовъзпалителни свойства и не случайно много майки биха използвали подаръка ежедневно. Лъжичката няма да бъде просто сувенир, прибран в красиво облицованата със сатен опаковъчна кутия, а практично приспособление за хранене веднага след биберона.

Сребърните прибори вещаят финансово благополучие, а днес материалното благосъстояние е изключително важно. Пожелайте го на едно току-що родено дете при първото си посещение. Сребърните лъжички са едни от най-често поръчваните за 40 дни на бебе подаръци в нашия магазин. Не забравяйте да поръчате и гравиране - то ще помогне за персоналния облик на подаръка.

Говорейки за символизъм, е редно да отбележим, че кутийките за зъбче и косичка са другата група артикули, криещи особен смисъл. Голяма част от майките днес държат да притежават такъв символичен атрибут, но малко от тях знаят точното му предназначение. Докато фотоалбумът или гривната с червено конче са идеалният подарък за изписване на бебе, то сребърната гравирана кутийка за къдричка е подарък за бебе на 6 месеца, удрящ право в целта.

Обикновено в този период децата биват кръщавани, а кичурчето, което ще бъде съхранявано в кутийката се отрязва по време на свещения ритуал. Кръщавката представлява вричане в Бог, изискващо от покръстения да покаже искреното си желание да служи на бога с достойния си начин на живот. Остригването е символът, с който монаси и монахини приемат монашеския си сан. Същият жест, макар и символичен се очаква и от новопокръстените.

Неслучайно сребърна кутийка за коса обикновено се предлага заедно с аналогичен по визия цилиндър за съхранение на кръщелното свидетелство. Подобни комбинации са налични в този раздел на каталога ни и спокойно могат да се смятат за перфектен подарък за 6 месечно бебе. Онези родители, които не желаят да обременяват детето си с религиозна принадлежност също биха се възползвали от красива сребърна кутия, в която да пазят първото паднало млечно зъбче и част от косичката, след подстригване.

Всеки от нашите уникални подаръци за бебе символизира вашата любов и желание да бъдете от помощ на мъничкото човече и неговите родители във времето на физическото му и интелектуално израстване. Каквото и да поднесете, то ще бъде радушно прието и ще придобие статут на скъпа семейна реликва. Такова е свойството на специалния ни бебешки асортимент.

Получилото вашия красив подарък новородено едва ли ще оцени жеста и цялото ви старание. Не и в конкретния момент. През годините на своето съзряване обаче, то ще научи, че именно вие сте го дарили с изящната вещ, която краси семейния дом. То ще може един ден само да прочете текста от гравюрата, и макар буквите да съставят неговото собствено име, ще разбере, че сте мислили за него, докато сте преглеждали електронния ни каталог.

Защо да изберете именно нашия онлайн магазин?

Логично е да си зададете въпроса защо да купя подаръка именно от този онлайн магазин, а не от друго място? Бързаме да ви уверим, че трудно ще намерите толкова стилен, атрактивен и преди всичко оригинален подарък за момче, с какъвто каталогът ни разполага. Целият ни асортимент е плод на задълбочени проучвания относно търсенето на потребителите. Някои изделия са дори проектирани и произведени по желание на наши клиенти.

Дългогодишният опит ни е научил как да различаваме качествената стока. Луксозното излъчване на изделията не е само привидно. На живо бебешките бижута и сувенири изглеждат направо вълшебни. Знаем прекрасно какво може да превърне един важен момент в истински празник. Не на последно място това е подаръкът.

Наясно сме и с напрегнатото ежедневие на потребителите. Макар да сте чакали важния момент месеци наред, покупката на подаръка за погачата на бебето вероятно все е оставала на заден план. Магазинът ни шансът ви да намерите страхотен подарък за 40 дни на бебе, без да правите абсолютно никакъв компромис. Няма да позволим да понесете скучна вещ, закупена от случайно място в последния момент.

Да пазаруваш онлайн в наши дни е повече от нормално, защото в натоварения с ангажименти график, трудно би могло да се вмъкне и обиколка по магазините. Ние ви даваме възможност да разгледате подаръците на спокойствие в удобно за вас време. Препоръчваме да започнете отрано и да си оставите време да обмислите внимателно на кой продукт ще се спрете.

Онлайн магазинът ни няма да смути спокойствието ви, докато търсите перфектния подарък за бебе на 1 година. Тук никой не ви пришпорва да побързате. Достъпът до сайта ни е неограничен от всяка точка на страната. Спокойно можете да направите своята поръчка през нощта, през уикенда или на официален празник. Ние ще я обработим в първите часове на следващия делничен ден, за да я получите в обещания срок.

Ако пък случайно не знаете какво се подарява на новородено, не се притеснявайте, съдържанието на категорията ще ви го подскаже. Всичко, което виждате е удачно и уместно да подарите, стига да се ръководите от правилното предназначение, присъстващо в наименованието на продуктите, например полът на бебето и т.н.

Персонализирането на болшинството бебешки подаръци чрез гравиране също е огромно предимство в наша полза. На колко други места предлагат подобна услуга, и то изпълнена блестящо с последно поколение специализирана апаратура. Не е нужно да ходите в ателиета, за да предоставите сувенира, а впоследствие, за да си го вземете готово гравиран.

Ние ще ви го доставим във вид, напълно готов за подаряване. Не е необходимо дори да купувате подаръчна опаковка, защото подаръците ни пристигат при клиентите красиво опаковани. Голяма част от тях са предоставени от производителя в елегантни подаръчни кутии с кадифен / сатенен интериор. Ние ще се погрижим покупката ви да пристигне в блестящия вид, в който я очаквате.

Да откриеш страхотен подарък за новородено бебе момче, както и за момиченце не е лесна задача, но с нас на своя страна няма от какво да се притеснявате. Дейността ни е изцяло фокусирана върху идеята да правим хората щастливи. Та нали именно това е предназначението на подаръците!

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се