Лазерно гравиране — Laser Boutique

Лазерно гравиране

Въведение

Laser Boutique ви предлага услугата лазерно гравиране. От нея можете да се възползвате, независимо дали сте закупили продукта от нашия онлайн магазин или от друго място. При желание да гравирате бижу или друг специален предмет, можете да ни го донесете на място в специализираното ни ателие или да го изпратите по куриер на адрес: гр. София, бул. Васил Левски 66.

При изпращане по куриер, клиентът поема транспортните разходи, като от него се изисква също да ни предостави данни за контакт заедно с изделието, предназначено за гравиране. И в двата случая задачата се изпълнява в кратък срок и с еднакво високо качество. Доставките се изпълняват от куриерска фирма Еконт.

Видове гравиране и цени

Услугата Гравиране е достъпна онлайн, което дава възможност на хора от цялата страна да персонализират своите подаръци с красиви и съдържателни гравюри.

В работата си използваме най-модерната лазерна апаратура, която ни позволява да създаваме шедьоври върху миниатюрно работно поле. Няма драстично ограничение в дължината на текста при гравиране.

Предлагаме дълъг списък с възможности за лазерно гравиране на цена от:

Видове изделия и цени
  • Пръстен Гравиране на 2 бр. брачни халки от злато, платина, сребро, стомана и др. метали – 50 лв.
  • Пръстен Гравиране на пръстен - 25лв.
  • Ръкавели Гравиране на ръкавели - 25 лв.
  • Колиe Гравиране на колие - 25лв.
  • Гривна Гравиране на гривна - 25 лв.
  • Часовник Гравиране на часовници 25 лв.
  • Метали Гравиране на метали - нож, химикал, запалка, ключодържатели, меч - 25лв.

Цената е валидна за брой изделие. Чифт копчета за ръкавели и двойка брачни халки се таксуват като един общ артикул. Броят на символите в гравюрата не влияе на крайната цена. Стойността на услугата е фиксирана.

Можете да се възползвате и от допълнителна услуга: смяна на конец на амулетна гривна на цена от 12 лв. Гривните с червен конец са допълнени от златни и сребърни декоративни елементи, които също могат да бъдат гравирани.

Свържете се с нас днес!

За повече информация относно услугите ни за лазерно гравиране, не се колебайте да се свържете с нас.

обадете се877 323 800 Изпратете запитване
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се