Условия за ползване — Laser Boutique

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПОЛИТИКА

Молим да се запознаете с настоящите общи Условия на продажбите и условията за ползване на търговските услуги (Условия), достъпни през уебсайта www.laserboutique.bg.

При разглеждане, пазаруване или използване по друг начин на уебсайта www.laserboutique.bg Вие се съгласявате с изложените по долу Общи условия.

www.laserboutique.bg запазва правото да изменя Общите Условия за ползване на онлайн магазина.

РЕГИСТРАЦИЯ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

При поръчка Личните Ви данни ще бъдат обработени според ЗЗЛД само и единствено, за да може да бъде успешно доставена заявката.

www.laserboutique.bg се задължава да използва предоставените личните данни само за следните цели:

 • - Обработка на клиентска поръчка.
 • - Администриране и обслужване съдържанието на магазина.
 • - Информиране на клиента за най-новитe предложения, поздравителни картички и текущи промоции. При нежелание имате право да откаже като заяви това на имейла на www.laserboutique.bg

Не е необходима регистрация, за да се направи поръчка от онлайн магазина на www.laserboutique.bg. Всеки посетител на инетрнет страницата може да поръча продукт. Трябва да въведете информацията необходима, за да се извърши доставката: име и фамилия, адрес за доставка, имейл адрес и телефонен номер.Можете да посочите точен офис на куриерската фирма, от който да вземете поръчката.

При некоректно въведена информация www.laserboutique.bg има правото да не изпълни съответната заявка.

ПОРЪЧКА

Поръчката се извършва посредством избор на артикул и натискане на бутона Купи. От кошницата се избира бутона поръчай и се следват инструкциите на формата.

Всяка заявка се потвърждава от оператор на www.laserboutique.bg и чак след това заявката се приема за актуална и започват да текат уговорените срокове.

Офертите съдържат основна информация за предлаганото изделие съобразно вида му, размери и указват за цената му.

www.laserboutique.bg не гарантира за абсолютна точност и безгрешност на информацята, поместена в интернет страницата и не носи отговорност за грешки на сайта.

Указаната в сайта цена се отнася за конкретният продукт.

www.laserboutique.bg си запазва правото да отказва потвърждаването на заявки и съответно изпълнение на поръчки по свое усмотрение, като в този случай Клиентът ще бъде надлежно информиран по електронен път. Ако бъде отказана поръчка, то това ще бъде без разход за Клиента.

СРОКОВЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ И ДОСТАВКА

При наличност на поръчаните продукти срока за доставка е до 2 (два) работни дни от датата на заявка. В противен случай наш сътрудник ще се свърже с Вас за уточняване срока на изпълнение, на доставяне и цената (на доставката).

Доставката се извършва чрез Еконт Експрес освен ако не сте заявили друга куриерска фирма.

Доставка в границите на България е 5 лв.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, www.laserboutique.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока, като може да Ви потърси наказателна отговорност за разходите, които сте причинили.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

www.laserboutique.bg не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си при възникването на форсмажорни обстоятелства.

ЦЕНИ И ПЛАЩАНИЯ

Цените, посочени на сайта са в български лева с включен ДДС и се отнасят за един продукт (стока, услуга, артикул) освен ако не е изрично упоменато друго ( за комплектите е обща цена на комплект, а за обиците за чифт). Цените не включват транспортни разходи, както и такса за наложени платеж или извършване на банков превод.

www.laserboutique.bg си запазва правото да променя цените на стоките.

При допускане на технически грешки при въвеждане на цените - www.laserboutique.bg има право да откаже поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя.

Доставка в границите на България е 5 лв.

Поръчки с обща стойност на стоката над 120 лв. се изпращат до Вас за наша сметка.

 • Банков превод
   

При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по нашата сметка:

 • Алианц Банк България
 • IBAN
 • "Голдън Фючър" ООД

След което ние изпращаме поръчката и при доставката не дължите нищо на куриера. Сроковете на доставка започват да текат след като парите пристигнат по нашата банкова сметка.

 • Наложен платеж
   

Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Всички разходи по цената на бижуто и доставката са отбелязани и включени в сумата.

ГАРАНЦИИ

 ТЪРГОВЕЦЪТ гарантира, че всички продукти, предлагани в електронен магазин www.laserboutique.bg са нови и неупотребявани, в оригинална опаковка, когато съответната е предоставена от производител. Стоките ще бъдат опаковани в подходящ за транспортиране вид.

ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя гаранция за закупени стока, ако  производителят на стоката предвижда гаранциооно обслужване. За всички продукти в електронен магазин www.laserboutique.bg важат гаранционните условия на съответния производител. Допълнителна информация относно гаранцията на стоки можете да получите на и-мейл goldenfutureltdd@gmail.com  или телефон 0877321144.

Гаранцията отпада в случай на повреди, които са причинени от неправилно транспортиране и съхранение, неправилна експлоатация и/или опит за отстраняване на неизправности или модификации  от страна на неквалифицирани за целта лица.

 

VII. РЕКЛАМАЦИИ

Не може да се предявява рекламации при грешно изписване на текст на кирилица или латиница, ако текстът не е бил изпратен в коректната форма. За текстове на кирилица се приемат само изпратени текстове на кирилица и Потребителят сам носи отговорност, ако има налице разминаване между изписания от него текст на латиница и транслителирания текст на кирилица. Същото важи и при изписване на латиница.

 Клиентът трябва да прегледа стоката непосредствено след получаването и в случай, че констатира видими дефекти, липса на части, придружаващи аксесоари и/или някой от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира куриера и ТЪРГОВЕЦЪТ, като се обади на тел. 0877321144. Ако стоката не бъде проверена, а еввентуалните нередности – съобщени своевременно, поръчката се смята за одобрена, а потребителят губи правото си да претендира за нередности с поръчката.

Ако клиентът констатира дефект или неизправност, която не произтича от неправилна употреба и/или съхранение, може да отправи рекламация в рамките на законоустановения срок на и-мейл goldenfutureltdd@gmail.com  . Рекламациите ще бъдат разглеждани отделно, а клиентът ще получи информация на електронната поща от която е изпратено запитването, освен в случаите, в който посочва друга форма за контакт.

Съгласно Закона на защита на потребителите, клиентът може да върне стоката без да дължи обяснение, обещетения или неустойки на ТЪРГОВЕЦА в срок от 7 дни от нейното получаване. В такъв случай фирма ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да възстанови на клиента стойността на върнатата стока, като клиента покрива стойността на доставката и връщането на стоките. 

 ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта www.laserboutique.bg с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.

Потребителите на сайта www.laserboutique.bg нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на www.laserboutique.bg.

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др. нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

За всички неуредени въпроси от настоящите Условия между www.laserboutique.bg, Клиенти и трети лица се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

 

 

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се