Златна гривна с червен конец за бебе, златни гривни с име и плочка на топ цена — Laser Boutique

Златни гривни за бебе

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Промоция ЗЛАТНА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ - ОКО ПРОТИВ УРОКИ
ЗЛАТНА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ - ОКО ПРОТИВ УРОКИ
40.00лв. 30.00лв.
Промоция Златна гривна 14К - Око против уроки с червен конец
Златна гривна 14К - Око против уроки с червен конец
40.00лв. 30.00лв.
Златна гривна Краче и червен конец  с възможност за гравиране
Златна гривна Краче и червен конец с възможност за гравиране
75.00лв.
Златна гривна 14К с червен конец
Златна гривна 14К с червен конец
40.00лв.
Златна гривна Двойно сърце и червен конец
Златна гривна Двойно сърце и червен конец
32.00лв.
Промоция Гривна от червен конец и класическо златно кръстче – символ на вярата
Гривна от червен конец и класическо златно кръстче – символ на вярата
48.00лв. 45.00лв.
Промоция Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст
48.00лв. 45.00лв.
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране
85.00лв.
Златна гривна 14К с червен конец
Златна гривна 14К с червен конец
40.00лв.
Златна гривна детелинка с включено гравиране
Златна гривна детелинка с включено гравиране
75.00лв.
Златна гривна 14К с червен конец
Златна гривна 14К с червен конец
25.00лв.
Златна гривна Двойно сърце и червен конец
Златна гривна Двойно сърце и червен конец
55.00лв.
Златна гривна Сърце с червен конец
Златна гривна Сърце с червен конец
35.00лв.
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Детелинка
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Детелинка
70.00лв.
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране
Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране
125.00лв.
Златна гривна 14К с черен конец и естествен камък хематит Детелинка
Златна гривна 14К с черен конец и естествен камък хематит Детелинка
30.00лв.

Самото ви присъствие в този раздел, ни подсказва, че сте в трескаво търсене на красива и качествена златна гривна за бебе. Екипът на Laser Boutique ви приветства с Добре дошли в престижния ни онлайн магазин за подаръци. Вярваме, че при нас ще откриете всичко необходимо за важния празник и дори повече от очакваното. Подаръците ни подлежат на гравиране, а това ги прави още по-ценни и специални.

Първото бижу за най-скъпото същество на света

Златните накити имат древна история. Смята се, че традицията да се носят украшения от чисто злато произхожда от великите източни народи, а впоследствие се е пренесла в Египет, откъдето постепенно завладява целия свят. Днес все още не е изчезнал афинитетът към златния накит. Нещо повече – с красиви изделия от благородния метал се кичат не само възрастни, но и деца.

Да закупиш златна гривна с червен конец за бебе не е никак странно, а по-скоро задължително. С тази група изделия се комбинират две важни послания – детенцето да расте здраво и силно, а също и да бъде предпазено от лоши очи. Златото притежава безброй уникални свойства, включително хипоалергенно и противовъзпалително действие, заради което именно от него са изработени първите обечки за малките госпожици.

Урочасването е понятие, получило напълно логичното си обяснение днес. Неразположението у съвсем малките бебета се е приписвало на нечии „лоши” очи. Подобен акт на вмешателство не е задължително умишлено злонамерен. Разбирайки процеса, можем да твърдим, че някои хора волно или неволно отнемат част от жизнената енергия на мъничките същества, причинявайки им тревожност, раздразнителност и проблеми със съня.

Червената връвчица, завързана на ръчичката на бебето (а също и на майката) според много култури по света изпълнява функцията на енергийна защита. Ето защо е не просто уместно, но и желателно да поднесете на новородено златна гривна за бебе с червен конец, която да го предпазва от така нареченото „урочасване”.

И докато бижутата като цяло се смятат за неудачен подарък за съвсем малко дете, то гривничката с алена връвчица е изключение. Тя предпазва от нежелани енергийни вмешателства и то не само бебето, но и майката. Родилките се считат за особено уязвими на лоши погледи, заради което някои хора подаряват такъв амулет и на двамата – майката и нейната рожба.

Част от възпитанието на вкус и класа

Всяко малко момиче иска да бъде натруфена госпожица, поради което родители, роднини и приятели на семейството не пропускат повод да я зарадват с модерни дрешки, обувки и бижута. Категорично не е необичайно да изберете от каталога ни златна гривна с име за бебе или поне с буквичката, с която започва името, гравирана изящно от нашите майстори гравьори. Първият рожден ден следва да се ознаменува подобаващо.

Пуританите вероятно смятат бижутата за крайно неуместни, когато става въпрос за много малки деца. Психолози и педагози обаче са на съвсем друго мнение по въпроса. Те смятат за похвално желанието на родителите да възпитат у детето си естетически вкус от най-ранна възраст, поощрявайки подаряването на златни гривни за бебе с име, медальони и дори обеци.

Изборът на детски бижута е почти толкова голям, колкото е и гамата от аксесоари за възрастни. Ако обеците са първото детско бижу, което родителите избират за бебето си, то една златна гривна за бебе с по-висока цена се избира, като се вземат предвид личността, характера и предпочитанията на детето.

Според психолозите формирането на понятията „красиво-грозно“, „вулгарно-елегантно“ е редно да се случва още в детството. Следователно, колкото по-рано родителите научат своето дете да подрежда дрехите и аксесоарите си и да се отнася внимателно към тях, толкова по-бързо то ще се научи да създава свой собствен индивидуален стил.

В наши дни избирането и закупуването на гривна с червен конец и злато за бебе не е проблем – то би могло да се случи онлайн, благодарение на специализирани магазини какъвто е нашият. По-трудно е да се избере модела на накита, така че да отговори на вкуса и разбиранията на майката и таткото за естетика.

Гривните, представени в каталога ни могат да се разграничат на полов принцип. За момченцата са по-подходящи моделите с плочка, върху която да бъде гравирано името, а за момиченцата удачно решение са изделията, декорирани с по-нежни орнаменти – сърчица, мъниста, меченца и т.н. Елементите с форма на детско краче се смятат за унисекс модели, подходящи за бебета под 1 годинка.

Златната гривна с плочка за гравиране е желателно да се подари след навършване на 1 година, а според някои - дори и по-късно. Подобен класически мъжки накит не би подхождал особено на едно мъничко детенце, въпреки че изделията ни са изключително деликатни и с малък размер. Такъв подарък е допустимо да се поднесе за втори и трети рожден ден, за Коледа или на друг важен празник.

Съвети за правилен избор

Имайте предвид, че всеки родител иска за любимото си същество всичко най-добро, красиво и качествено – такова, каквото самият той не е имал в детството си. Поради тази причина, при избора на златна гривна с плочка и на всеки друг модел, от значение е не само външният ѝ вид, а и факторът комфорт по време на носене.

В случай че гривната ще е предназначена за ежедневно носене, вземете предвид следните изисквания:

  • Миниатюрните, изчистени изделия са много по-практични от масивните с висулки. Те са и по-безопасни. Висулките често се оплитат в дрехите, откачват се и се губят, особено от по-палавите деца. Алтернативен вариант и добро бюджетно решение са златните бебешки гривни с червен конец;
  • Гривната не трябва да има остри ръбове и зле фиксирани части. Закопчалката трябва да осигурява здраво и надеждно закопчаване;
  • Прекалено стегнатото изделие ще притиска ръчичката и ще наруши кръвообращението. Оптималният размер е, когато палецът може да се постави между ръката и гривната (празнина от около 1 см);
  • Безспорен хит в момента са трансформиращите/регулиращите се златни гривни за бебе (т.нар. отворени бижута). Предимството е, че размерът на гривната може да се променя, докато детенцето расте и така тя може да се ползва повече от година.

Необходимо е бижуто да съответства на пола на бебето. За щастие предлаганите на пазара златни гривни за бебета са видимо различими по този показател. Момчешките модели са с по-консервативен дизайн, с класическа оплетка и без камъни. Лаконичност, лекота, ярък, но не крещящ дизайн - това са основните характеристики на детските момчешки модели.

Момичешките накити имат по-пищна визия, защото основната им задача е да подчертаят нежността и очарованието на младата дама. Изделията с инкрустирани камъни могат да бъдат съвсем деликатни и естетически издържани, стига дизайнът им да е по-семпъл и стилно изпълнен. Гривните с декоративни фигурки са особено популярни сред мъничките госпожици.

Универсалното приложение на златните бебешки гривни против уроки улеснява максимално избора на подаръка. Тук рядко може да се попадне на модел, който е абсолютно неподходящ за дадено момче или момиче, защото елементът е с неангажираща визия – мънисто с форма на око, краченце и дори кръстче.

Гривничка с кръст е идеалния подарък за кръщене за представителите и на двата пола. Символът на християнската религия е по-прието да се носи на врата като медальон, но сред подаръците за кръщавка не липсват и по-нестандартните решения. Кръстчето по традиция се подарява от кръстниците, затова баба и дядо могат да заложат на символ, който да се носи на ръчичката.

Гривните с червен конец за бебе се подаряват в първите дни и месеци от появата на малкото човече на белия свят. На изписването от родилния дом е уместно да поднесете този символичен дар. Жестът ви показва, че искате да предпазите новороденото от всички възможни беди и да се погрижите за неговото крепко здраве.

Закупената от каталога ни бебешка гривна с червен конец със сигурност ще покрие високите ви изисквания за качество, облик и здравина. По-важно е обаче, че с наша помощ подаръка ви ще бъде персонализиран, а по този начин ще стане още по-ценен и желан. За да не се налага да мислите за нищо друго, освен за предстоящото събитие, ние доставяме продуктите не само красиво гравирани, но и стилно опаковани – готови за подаряване.

Изделията се предлагат заедно със сертификат за качество и произход. За изработка е използвано 14-каратово злато проба 585.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се