Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Детелина — Laser Boutique

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Детелинка

Код на продукта: 22382-1

В наличност


Цена: 70.00лв.
Възможни варианти:

* Размер:
Цвят на конеца :
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Детелинка × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Детелинка

  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят: жълто злато;
  • Размери: -1,2 см х 0,90 см.;
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

Предлагаме ви един универсален подарък за всеки повод и за всеки човек - златна детелина с червен конец. Тази амулетна гривна се предлага в различни варианти по отношение на размера и цвета на конеца. По този начин тя става подходяща дори за мъже, на които искате да пожелаете късмет. Възползвайте се от достъпната цена на това приказно бижу-талисман.

Късметът – това, от което всички се нуждаем

Обикновено пожелаваме на любимите си хора три неща: здраве, щастие и късмет. Късметът е много важен фактор за постигането на първите две – здравето и щастието. Късметлиите са щастливи и се радват на добро здраве. Какво означава късметът ли? Това е подаръкът от вселената, който някои хора са орисани да получават.

Късмет, кадем, това са изрази, с които свързваме различни символи. Четирилистната детелина е един от тях. Много народи по света възприемат детелините с четири листа за предвестник на късмета. Тъй като доста рядко се срещат в реалния свят, хората са се изхитрили да ги изработват и носят като амулети.

Именно такова е предназначението на нашата златна детелинка. Окачена върху друг добре познат амулет – червения конец, тя увеличава силата си и приканя щастливата случайност да се намеси в живота на този, който я носи. Елементът е нежен и изящен, поради което се купува по-често за подарък на жени и деца.

14-каратово злато проба 585

Златният елемент е акцентът на това нежно бижу, затова се осмеляваме да го наречем златна гривна с детелина, въпреки че самата гривна се състои от нежна алена нишка. Детелината е изработена от висококачествено 14-каратово злато проба 585. Високата чистота на златото ви позволява да подарите този амулет на малко дете и дори на новородено.

Тази прелестна златна гривна детелина се предлага в няколко варианта по отношение на цвета на конеца – черен, червен и розов. Черният конец е предпочитан от младежи и мъже, докато розовият е подходящ за малки момиченца и девойки. Обезателно изберете класическо червено, ако планирате да подарите гривната на жена, която наскоро е станала майка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се