✪ Комплект чаши за вино и гарафа на топ цена — Laser Boutique

Комплект чаши за вино и гарафа

Код на продукта: 621014

В наличност


Цена: 92.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Комплект чаши за вино и гарафа × 1 бр.

Цена: 92.00лв.
Поръчка с един клик
  •  Размери: чаши: h=22см, вместимост 400ml; бутилка: h=24см, вместимост 2 литра. Материал: кристалин 2,45 % плътност
  • Възможно е да се гравира и да стане един наистина уникален подарък.

С комплект луксозни чаши за вино и гарафа – декантер можете да зарадвате скъп на сърцето ви човек по всякакъв повод. Продукт с изключително качество и много изискан дизайн, който ние от онлайн магазин Laser Boutique ви предлагаме на невероятно изгодна цена. Възползвайте се от страхотните ни оферти винаги, когато искате да подарите нещо красиво, практично и стоплящо сърцето.

Сервизът за вино – нещо, което трябва да присъства във всеки дом

Виното е вероятно най-старата алкохолна напитка, консумирана от човека. То се пие на всякакви празници, не само защото почти няма човек, който да не обича вкуса му, но и защото то носи в себе си специална символика. Празникът, отпразнуван с наздравица с божествения гроздов еликсир, е обещание за крепко здраве, успехи и мир в съответния дом.

Подаръкът, представен тук е универсален. Можете да го поднесете на мъж или жена по личен повод, както и на младоженци и новодомци, понеже едно младо семейство трябва да притежава красиви съдове, в които да сервира напитки и храни на бъдещите си гости. Комплектът включва два броя чаши за вино и декантер, изработени от висококачествено стъкло Bohemia.

Стъклото не отстъпва по характеристики на скъпия кристал, а това означава, че комплектът ще бъде високо оценен от своя получател. Чашите са с тънко и високо столче – точно каквито трябва да бъдат първокласните винени чаши. Вместимостта на всяка от тях е 450 мл. Декантерът е класически вариант – широка основа и тясно гърло, така че виното да разгърне своя букет от плодови аромати, без деликатният му дъх буйно да се изпарява. Вместимостта на декантера е 1600мл, или две стандартни винени бутилки.

По ваше желание елегантният комплект може да бъде гравиран. Майсторите ни гравьори използват последно поколение лазерни гравиращи машини и прилагат най-модерните техники на гравиране. Персонализираният подарък е най-скъпият и обичан дар, който някой би могъл да получи, затова не се отказвайте от уникалната възможност, която ви предлагаме.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се