✪ Охладител за вино - двустенен с възможност за гравиране на топ цена — Laser Boutique

Охладител за вино - двустенен с възможност за гравиране

Код на продукта: 1786

В наличност


Цена: 60.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Охладител за вино - двустенен с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 60.00лв.
Поръчка с един клик

Охладител за вино - двустенен. Изработен от висококачествена неръждаема стомана. Поддържа дълго време температурата без кубчета лед. Подходящ за всички популярни размери бутилки.

Размер на продукта: D = 135 mm. H = 177mm.

Ако ви предстои да гостувате на специални хора и искате да ги впечатлите с превъзходен подарък, подарете им гравиран охладител за вино от неръждаема стомана. На много изгодна цена ви предлагаме метален двустенен контейнер, в който всички популярни бутилки се вместват перфектно. Охладителят има изискан дизайн, който ще краси всяка трапеза. Също така ще защитава бутилките по време на пикник.

Характеристики на охладителя за напитки

Охладителите, особено тези, адаптирани към формата на стандартните винени бутилки, функционират като изолиращ контейнер, предназначен да поддържа вино и други напитки при желаната температура. Това са много удобни приспособления, които елиминират нуждата от използването на ледарка и по този начин предотвратяват мокренето на красиво подредената маса.

Ключови характеристики на охлаждащия контейнер са:

  • Изолация: Охладителят има двустенна конструкция, със слой от изолационен материал между вътрешната и външната стена.Обичайните изолационни материали включват пяна (пенополистирол) или вакуумно запечатан въздух;
  • Запазване на температурата: Изолацията помага да се сведе до минимум преносът на топлина между вътрешността и външната страна на охладителя.Това означава, че ако поставите охладено вино вътре, изолацията ще забави скоростта, с която виното се затопля и обратно – горещите напитки ще се запазят топли по-дълго време;
  • Плътно затварящ капак: Охладителят има свалящ се капак, който осигурява плътно затваряне.Това помага да се предотврати навлизането на топъл въздух и излизането на студен въздух, поддържайки желаната температура вътре в контейнера;
  • Предварително охлаждане: Преди да използвате охладителя, се препоръчва предварителното му охлаждане.Това може да стане, като го поставите във фризер или хладилник за известно време.Предварителното охлаждане на контейнера му помага да започне при по-ниска температура, което е особено полезно за поддържане на напитките по-студени за по-дълъг период от време.

Не можем да не обърнем внимание и на качеството на материала. Неръждаемата стомана е избрана не само заради нейната здравина и устойчивост на корозия, но и заради способността ѝ да провежда и задържа ефективно ниските температури. Тя е също идеално поле за гравиране – операция, която ще изпълним стриктно по ваше указание.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се