✪ Луксозна дървена кутия за вино и включено гравиране на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Луксозна дървена кутия за вино и включено гравиране

Код на продукта: 1715

няма

Цена: 95.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Луксозна дървена кутия за бутилка вино с четири броя аксесоара:

• Тирбушон;

• Тапа;

• Ливка;

• Пръстен за вино;

С включено лазерно гравиране.

Размери: 366 х 115 х 120мм.

Материал: Дърво.

Предлагаме ви луксозна дървена кутия за вино, включваща набор от аксесоари за отваряне и правилно съхранение на отворени бутилки с вина от най-добрите реколти. Един прелестен подарък както за мъж, така и за жена, който всеки почитател на виното ще приеме и използва с удоволствие. Най-ценното в подаръка ви ще бъде личното отношение, показано чрез гравираното послание, което ще направим за вас.

Луксозен стил и първокласна изработка

Кутията е изработена от естествено дърво, което я превръща автоматично в първокласен продукт, който ще запази дълго оригиналното си очарование. Дървото е обработено по специална технология и защитено от влага чрез специално покритие. Дори кутията да се държи в изба или в друго помещение с висока влажност, качеството на дървесината ще се запази.

Вътрешността на самата кутия подсказва защо я представяме като луксозна. Всеки детайл в интериора на изделието е изработен внимателно, така че виното и аксесоарите да остават стабилно на отреденото им място. Основата/дъното е мястото, където се поставя бутилката. Мястото е предназначено за стандартни бутилки от 750мл.

Бутилките се съхраняват под лек наклон, точно както гласи правилото за съхранение на бутилирано вино. Осигурени се поставки, които укрепват здраво стъкления съд и го предпазват от поражения. Желателно е, поднасяйки този подарък, да поставите вътре и първокласна бутилка вино, която получателят ще оцени подобаващо.

Капакът притежава не по-малко очарование. Той е с текстурирана повърхност и дамаска от кадифе. Направени са отливки с формата на всеки аксесоар, така че да бъдат винаги подредени правилно и да се съхраняват без риск някой от тях да бъде изгубен през годините на употреба. Комплектът включва: тирбушон, тапа, ливка и пръстен за бутилка.

Една от най-важните характеристики на този подаръчен продукт е възможността за неговото персонализиране. Лазерното гравиране е важна част от нашата дейност, чрез която превръщаме всякакви предмети в трогателни подаръци. Ще изпълним гравюрата по най-добрия начин, изписвайки текста, който сте ни предоставили в предназначеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се