✪ Електрически тирбушон Hugo Boss на топ цена — Laser Boutique

Електрически тирбушон Hugo Boss

Код на продукта: HAW321A

В наличност


Цена: 130.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Електрически тирбушон Hugo Boss × 1 бр.

Цена: 130.00лв.
Поръчка с един клик

В пресечната точка на дизайна и функцията, този полезен инструмент е създаден с мисъл за практичност и с решителна елегантна идея за модерна естетика. Позволява безпроблемно отваряне на всички бутилки вино. Електрическата отварачка за вино се доставя в специална подаръчна кутия BOSS. Неговата литиева батерия е презареждаема и има 2,5 часа автономност. Доставя се с кабел за зареждане.

Първото ви гостуване в дома на роднини или приятели ви задължава да поднесете изискан подарък на домакините. Ако държите да ги впечатлите и изненадате приятно, луксозната ни колекция е непресъхващ извор на вдъхновение. Един от продуктите, които се открояват, е електрическият тирбушон Hugo Boss, който се доставя в стилна подаръчна кутия с логото на марката.

Характеристики и предимства

Електрическият тирбушон BOSS е модерно и удобно устройство, предназначено за лесно отваряне на всякакви бутилки вино. Той се състои от моторизирано устройство, което автоматично премахва тапата от бутилката с минимално усилие от страна на потребителя. Устройството е оборудвано с акумулаторна батерия, която може да се презарежда в обикновен битов контакт.

Сред най-важните характеристики на тирбушона на престижната марка BOSS можем да посочим:

  • Елегантен дизайн: На съвременния пазар можете да откриете различни модели ел тирбушони, но малко от тях пленяват с изтънчена визия и елегантен дизайн. Производители, като Hugo Boss, отдават приоритет на стилния и елегантен дизайн на своите продукти, повишавайки цялостната им естетика. Уредът е облечен в черен корпус от матирана ABS пластмаса, чийто приятен кадифен финиш осигурява стабилен захват;
  • Лесна употреба: Отварянето на бутилка вино може да бъде предизвикателство за хората, които нямат солиден опит в тази дейност. За крехките дами операцията може да бъде изключително трудна, затова BOSS разработиха устройство за изваждане на коркови тапи с много удобен унисекс дизайн. Тирбушонът е чудесен подарък както за господата, така и за представителките на нежния пол;
  • Акумулаторна батерия: Устройството се захранва с електрическа енергия, която идва от вградена презареждаща се литиева батерия. Батерията позволява автономна безкабелна работа на тирбушона за период от 2,5 часа. Предвид факта, че отварянето на бутилка вино с този уред отнема секунди, сами можете да прецените какъв брой цикли осигурява батерията.

Стилната подаръчна опаковка поставя този електрически тирбушон в категорията на луксозните подаръци. Можете да изберете конкретния продукт за важни хора, които ценят стила и лукса – това може да е вашият началник. Ние ви предлагаме тирбушона Hugo Boss на много изгодна цена при най-кратки срокове на доставка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се