✪ Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат и стойка със сребърно покритие на топ цена — Laser Boutique

Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат и стойка със сребърно покритие

Код на продукта: 8841C

В наличност


Цена: 70.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:


Кол-во:
     
Лесна поръчка

Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат и стойка със сребърно покритие × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик

Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат и стойка. Този цилиндър със сребърно покритие е идеален за съхранение на един от най-важните и ценни предмети за спомен, които една двойка някога ще има. Цилиндъра е украсен с прекрасни гравюри на сърца, цветя и сватбени камбани.Отваря от средата чрез завъртане на едната страна на тръбата и седи гордо върху сребърната стойка. С кремова панделка, този цилиндър има класически и траен стил, който може да бъде запазен за много щастливи години. Повече от памет.

Чудесен подарък за младоженци. /идея за гравиране - дата, място, име, църква, пожелание, от кои се подарява/

  • Размер на опаковката:60 h 290 w 120 d mm
  • Размер на продукта:70 h 240 w 50 d mm

Сватбеният ден е най-важният момент в живота на една влюбена двойка. На този ден двама души подписват най-важното споразумение – да се обичат и почитат, докато смъртта ги раздели. Моментът, когато една двойка става семейство, е паметен и всеки миг трябва да се запечати за бъдещите поколения. Чудите се какво да подарите на сватба? Заложете на красивия цилиндър за съхранение на сватбен сертификат със сребърно покритие.

Елегантен и практичен начин за съхранение на важния документ

Цилиндърът ви дава преди всичко възможност да съхранявате добре своето свидетелство за сключен граждански или църковен брак. Начинът, по който семействата се отнасят към сертификата, показва категорично какво е отношението им и към тяхното собствено семейство, и към брачната институция като цяло.

Това стилно изделие има висока практична стойност. В него брачното свидетелство се съхранява навито на руло във вид на свитък. Един древен маниер за съхраняване на важни документи, който пести място и предпазва хартията от пораженията на времето. Всяко ново семейство, получило на сватбата си подобен подарък, ще има честта да украси дома си подобаващо, излагайки го на видно място.

Превърнете това красиво изделие в персонализиран подарък

Всеки, който има честта да бъде поканен на сватба изпитва сериозни затруднения в избора на подходящ подарък. Болшинството гости залагат на практични вещи, които ще бъдат от полза на младите съпрузи. Макар и полезни, техните подаръци ще се амортизират с времето и ще излязат от употреба, докато посребреният прелестен цилиндър за сватбен сертификат, ще продължи да краси дома на днешните младоженци, дори когато вече се радват на внуци.

Ние ви даваме възможност да персонализирате подаръка си, като се възползвате от възможността за гравиране, която ви даваме. Необходимо е да ни предоставите текста, които искате да гравираме върху цилиндъра в съответното поле. Желателно е той да включва датата на сватбата, имената на младоженците и мястото на сключване на гражданския/църковен брак.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се