Сватбена подкова със сребърно покритие за подарък и възможност за гравиране — Laser Boutique

СВАТБЕНА ПОДКОВА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГРАВИРАНЕ

Код на продукта: WG266

В наличност


Цена: 45.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

СВАТБЕНА ПОДКОВА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГРАВИРАНЕ × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Сватбена подкова, завършена с елегантна сатенена панделка от слонова кост.

Отличаващ се с кристално украсени преплетени пръстени, това ще я направи прекрасно допълнение към всеки дом, над врата или на стена.

В комплект с луксозна фолио кутия за подарък, торбичка от плат и етикет за подарък.

РАЗМЕРИ НА ПРОДУКТА: 80 h 80 w 10 d mm

В много култури по света е прието на сватба да се подарява сребърна подкова. Такъв амулет могат да поднесат гостите на младоженците и обратно – избирайки символични подаръчета за гостите, младите семейства често залагат на подковата. Ние ви предлагаме един изящен сувенир, чиято посребрена повърхност, постига точно визията на традиционния домашен талисман.

Корени на традицията и символика

Традицията на сватба да се подаряват подкови се корени във фолклора и суеверията, характерни за много народи по света. Вярва се, че подковата носи късмет, а поради факта, че исторически подковите се изработват от желязо, им се приписват защитни и магически свойства. С поднасянето на такъв сватбен подарък, можете да осигурите закрила на младото семейство и да му пожелаете късмет.

Не можем да не отбележим и символиката на коня в този сватбен амулет. Конете винаги са били много важни през цялата човешка история, символизирайки бързина, мощ и плодородие. Формата на подковата прилича на полумесец, а луната често се свързва с женската енергия и плодородието. Поднасянето на подкова от сребро е начин да се пожелае на двойката просперитет, плодовитост и успешен съюз.

В някои страни подковите традиционно се окачват над врати и прагове, за да носят късмет и да защитават дома. С поднасянето на подкова като сватбен подарък се е вярвало, че домът на двойката ще бъде благословен, а бракът им ще бъде предпазен от негативни влияния. Вярвало се е, че практиката да се заковава подкова над врата създава защитна бариера срещу вещици и всякакви негативни енергии.

Избирайки тази посребрена подкова за подарък, вие ще можете да поднесете най-искрените си благопожелания за щастие, мир и късмет в дома на младоженците. Препоръчваме да се възползвате от възможността за гравиране, което ще я направи още по-специална за младото семейство. Подаръкът ще ви бъде доставен в луксозна подаръчна опаковка – готов за поднасяне.

Не забравяйте да ни оставите текст за гравиране в предназначеното за целта поле!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се