✪ Персонализирани сватбени подаръци за младоженци ✪ най добрия подарък за сватба — Laser Boutique

Подарък за сватба

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие
70.00лв.
Фотоалбум  "Our Wedding" за снимки с размер 10x15см - 40 страници
Фотоалбум "Our Wedding" за снимки с размер 10x15см - 40 страници
45.00лв.
Кутия за пръстени или бижута със сребърно покритие от София
Кутия за пръстени или бижута със сребърно покритие от София
30.00лв.
Фоторамка с красива пеперуда Sophia
Фоторамка с красива пеперуда Sophia
55.00лв.
Дървена рамка за снимка с размер 13х18см и включено гравиране
Дървена рамка за снимка с размер 13х18см и включено гравиране
55.00лв.
Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат и стойка със сребърно покритие
Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат и стойка със сребърно покритие
70.00лв.
СВАТБЕНА ПОДКОВА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГРАВИРАНЕ
СВАТБЕНА ПОДКОВА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГРАВИРАНЕ
45.00лв.
Подкова за късмет подарък на младоженците
Подкова за късмет подарък на младоженците
35.00лв.
Юбилейна сива фоторамка за снимки с размер 10х15см
Юбилейна сива фоторамка за снимки с размер 10х15см
45.00лв.
Стъклена фотоармка - 40 годишнина ж
Стъклена фотоармка - 40 годишнина ж
25.00лв.
Фоторамка за снимки - Дървото на живота
Фоторамка за снимки - Дървото на живота
70.00лв.
Юбилейна фоторамка за снимки с размер 10х10 см.
Юбилейна фоторамка за снимки с размер 10х10 см.
65.00лв.
Копчета за ръкавели с възможност за гравиране
Копчета за ръкавели с възможност за гравиране
40.00лв.
Луксозен сватбен фотоалбум
Луксозен сватбен фотоалбум
50.00лв.
Посребрена фоторамка за снимка с размер 10х15см.
Посребрена фоторамка за снимка с размер 10х15см.
30.00лв.
Луксозен сватбен фотоалбум от 18x12 см
Луксозен сватбен фотоалбум от 18x12 см
65.00лв.

Ето ви най-после стиснали заветната покана в ръце, при което десетки мисли се втурват в главата ви: Какво да облека? Как да стигна до мястото на церемонията? Как ще се прибера след нея? Да взема ли някого със себе си (необвързаните)? И най-вече: какво да подаря и каква сума е редно да инвестирам в подаръка? Специалната ни категория дава решение на поне един от тези въпроси, предлагайки ви място, където ще откриете идеалния подарък за сватба.

Кои са възможните и задължителните опции днес?

Няма да преувеличим ако кажем, че в някои отношения поканените са в по-неблагоприятна позиция, отколкото е двойката, ангажирана с подготовката на сватбения си ден. Всеки, който е присъствал на сватби, знае, че поднасянето на подаръците е изключително стресов момент. Включително ако не бъдат отворени пред гостите, което пък ще породи куп други въпроси, като: дали подаръкът ми не се дублира с този на някой друг, дали се е харесал на младото семейство и т.н.

Някои двойки, решили да встъпят в брак имат благоразумието да информират приятели и роднини за предпочитаните от тях сватбени подаръци. Това е американски модел, целящ да облекчи избора на поканените на тържеството и да създаде сигурност у новото семейство, че всяка подарена вещ ще е полезна и използвана в семейния им дом.

У нас подобна тенденция е все още немислима, и с право. Към подаръка е редно да се подхожда като към нещо, закупено и избрано по волята на подаряващия. Макар да имат задължителен статут, подаръците не бива да се изтръгват грубо от ръцете на поканените на сватбата. Те следва да се поднесат по начин, който ще предизвика приятни емоции и у двете страни – приемаща и подаряваща.

В случай че ви предстои да бъдете гост на сватбено тържество, то вероятно през главата ви минават различни идеи за сватбен подарък. За много хора удачна идея е да поднесат пари, но тук пък възниква въпросът каква сума е приемлива и няма ли по този начин планираният финансов бюджет да се надвиши?

Всъщност, изборът на подаръка зависи в голяма степен от близостта на конкретния гост с бъдещите съпрузи. Хората от по-близкия семеен и приятелски кръг спокойно могат да си позволят да подарят практични уреди за бита и по-големи парични суми. Колегите обаче, а също и по-далечните роднини е прието да се концентрират върху по-малко битовите и по-универсални неща.

Разглеждайки нашата специална сватбена категория, ще ви стане максимално ясно какви неща си подаряват днес хората по сватби. Фотоалбумите и фоторамките се превърнаха в традиционен сватбен подарък за младоженци. От тях никога не могат да се съберат прекалено много, защото всеки момент от паметното събитие ще бъде запечатан на огромен брой снимки – професионално направени и заснети от камерите на мобилните телефони на гостите.

В каталога ни ще попаднете на наистина луксозни фотоалбуми и фоторамки. Изпъква сватбеният им дизайн, затова не си и помисляйте да ги избирате за друг повод, различен от сватбеното тържество. Преобладават различни цветови нюанси на бялото – от сатенено до слонова кост, шампанско и кремаво. Декорациите са по традиция златисти и сребристи орнаменти.

Чашите са също сред предпочитаните сватбени подаръци за младоженци. Тях можем да разделим на две категории – участващи в церемонията по фактическото бракосъчетание и предназначени за дома на младото семейство. Дали ще заложите на страхотен сервиз за вино, уиски и т.н., или на две изящно изработени чаши с високо столче от кристал, зависи от това, доколко сте ангажирани с подготовката на сватбата. Чашите за ритуала не са ангажимент на редовите гости.

Друг класически подарък за младоженци е кутията, в която биват поднесени брачните халки. В каталога ни този ключов реквизит на сватбената церемония е застъпен много добре. Ще откриете изящно изработени кутийки от сребро и такива със сребърно покритие. Вътрешността им е облицована с бял сатен, с който халките от бяло и жълто злато контрастират прекрасно.

Кутията за брачни халки също се осигурява от човек, участващ в подготовката на мероприятието. Това могат да бъдат самите бъдещи съпрузи, техните кумове, родители, шаферки и т.н. Задължително е такъв детайл да бъде гравиран, защото е част от специалното събитие и като такъв, той следва да остане за спомен. Гравюрата обикновено включва датата на сватбената церемония и имената на булката и младоженеца.

Един наскоро установил се и наистина оригинален подарък за сватба е цилиндърът за съхранение на брачното свидетелство. То е документ със силата на договор, заслужаващ да се съхранява по начин, прилягащ на музеен експонат. Цилиндрите със сребърно покритие са изключително подходящ начин за излагане на важни документи. В каталога ни ще откриете и такива, специално предназначени за свидетелство за раждане и за кръщелно свидетелство.

Колегите и приятелите на младоженците спокойно могат да поднесат по-малко ангажиращи подаръци за младоженци. Такива са супер елегантните ключодържатели в комплект с мъжка и дамска писалка, гравирани с надписи „Mr & Mrs”. Тях е удачно да изберете ако не сте били поканени на тържеството или пък по някаква причина не сте могли да се отзовете на поканата.

Какво ще получат гостите?

В последните години у нас се настани практиката гостуващите на брачни церемонии също да получават малки сувенири. Това са така наречените сватбени подаръчета, които влюбената двойка поднася на кумувете, шаферките и на всеки гост, уважил с присъствието си светлия им празник. Сувенирите са специално изработени за целта и визията им е вдъхновена изцяло от тематиката на събитието.

Сватбената подкова, декорирана с панделка и сребърни елементи, е стандартен избор за много организатори на такива мероприятия. Подковата символизира късмет, щастие и просперитет, което означава, че гостът получил подобен сувенир ще го запази за спомен. Хората приемат на драго сърце всякакви сувенири, обещаващи им добър и спокоен живот, дори когато по начало не са суеверни.

В сватбения ни раздел ще се намерят подходящи символични подаръчета, но нека напомним отново, че най-добрият сватбен подарък си остава персонализираният. Независимо дали става въпрос за подаръците, закупени от близки и роднини или за тези, предназначени за гостите, гравирането е чудесна идея да се покаже лично отношение към получателя.

Поради тази причина ние предлагаме преди всичко персонализирани подаръци за сватба, а това значи гравирани. Продуктите, избрани за булката и младоженеца биха могли да се гравират с техните имена, а защо не и с мило послание, стихче, мъдър цитат за брачния живот и т.н.

Предвид трудността да се гравира името на всеки гост, даровете за посетителите е уместно да бъдат с унифицирана гравюра, например „Благодарим, че беше част от специалния ни ден”. В специализирания ни магазин за сватбени подаръци ще откриете достатъчно подходящи, полезни и красиви продукти, с чиято помощ да поднесете личното си послание. Екипът ни ще ви помогне и с необходимите насоки при избора на текста за гравюрите.

Защо сме идеалното място за покупка на подаръците?

Дейността на електронния ни магазин не се изчерпва единствено с търговия на стоки и предлагане на услуги, каквато е гравирането. Целта на нашето съществуване е да ви помогнем в организирането на един незабравим празник. На първо място, с подбора на артикулите, имаме амбицията да ви дадем страхотни идеи за подарък за сватба, защото сме наясно, че именно липсата на идея затруднява нашите клиенти.

Идеята, взаимствана от уникалната ни селекция ще бъде лесно и бързо реализирана, тоест, намирането на нестандартен подарък за сватба. Дизайнът на сайта ни предлага максимално удобство както в прегледа на подходящите стоки, така и в покупката на желания артикул. Погрижили сме се да ви предоставим достатъчно възможности за връзка с екипа ни, когато имате нужда от съвет, насока и съдействие.

Реализираните с наш подарък за сватба идеи, са винаги сполучливи, защото следим тенденциите в подаряването и можем да ви помогнем да се представите на нужната висота. Пълна заблуда е твърдението, че младата двойка няма да обърне внимание на подаръка, поднесен от вас. Стига да е добре подбран и да носи личното ви топло отношение, той ще бъде не само забелязан, но и мигновено обикнат.

Богата гама луксозни подаръци за сватба ви очаква в престижния ни онлайн магазин, заедно с опция гравиране, от която сме уверени, че ще се възползвате с охота. Ние ви пестим време, нерви и пари, осигурявайки ви така нужното удобство. С професионалната ни помощ ще изживете красиви и незабравими мигове на сватбения ден.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се