Златна висулка Ангелче със сърце — Laser Boutique

Златна висулка Ангелче със сърце

Код на продукта: 17851

В наличност


Цена: 75.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна висулка Ангелче със сърце × 1 бр.

Цена: 75.00лв.
Поръчка с един клик
Красива и нежна висулка във формата на малко ангелче, съчетаващо класическо жълто злато и сърце 
  • Размери: Дължина: 1,85см.; Ширина: 1,3см.;
  • Вид метал: Жълто злато.;
  • Проба: 14Kt - 585.;
  • Камък: Без камък.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Чудесен подарък за младо момиче или за зряла дама е тази превъзходна златна висулка ангелче. Ангелът е един от най-широко застъпените дизайни в ювелирното изкуство, но ние вярваме, че конкретният модел се различава от всички останали. Можете да ни поръчате да гравираме фигурката, което ще превърне накита в превъзходен персонализиран дар и в мил спомен от вас.

Модерен дизайн, какъвто трудно ще срещнете на ювелирния пазар

Дизайнът на висулката следва модернистичния стил в изобразителното изкуство. Тук няма да откриете традиционните форми и стила, с който биват изобразявани ангелите, с изключение на емблематичните крила. Фигурката е съставена от множество елементи, свързани умело в една много привлекателна композиция.

Торсът на ангела е изобразен във формата на сърце – символът на любовта, познат по цялото земно кълбо. Над главата на херувимчето е добавен задължителният елипсовиден ореол. Златната висулка ангелче е едно прелестно произведение не само на ювелирното, но на изобразителното изкуство изобщо.

Красивата златна висулка може да се превърне в персонална скъпоценност посредством една специална добавка – гравирана буква или друг символ с важно значение за нейната бъдеща притежателка. Гравирането ще направи това прелестно бижу още по-обичано и желано. В дизайна му ще бъде вмъкнат символ, пряко свързан с личността на човека, който ще го носи.

Класическо 14-каратово злато

Медальонът с изобразен на него ангел е изработен от висококачествено 14-каратово жълто злато проба 585. Класическата златна сплав е чудесен вариант за дами от всяка възраст и всяка социална прослойка. Детайлите, чрез които е оформено бижуто, са огледално гладки и изключително привлекателни – безупречна ръчна изработка.

Препоръчваме да не се отказвате от опцията за гравиране, в случай че изберете точно тази златна висулка ангел да бъде вашият уникален и незабравим подарък. Стойността на услугата е супер достъпна, а крайният резултат ще надхвърли дори най-високите ви очаквания. Не забравяйте да ни предоставите буква за гравиране в предназначеното за целта поле.

Ще получите висулката красиво опакована, придружена от сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се