Златна гривна 14К - Око против уроки с черен конец — Laser Boutique
Промоция Златна гривна 14К - Око против уроки с черен конец

Златна гривна 14К - Око против уроки с черен конец

Код на продукта: gold12

В наличност


Намален от 40.00лв. на 30.00лв.
Спестяваш: 25%
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна 14К - Око против уроки с черен конец × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик

Златна гривна 14К - Око против уроки с черен конец 

  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят : жълто злато;
  • Диаметър на елемента: 2.5 мм;
  • Регулируема;
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

Интересна идея за подарък за бебе, дете или възрастен е тази златна гривна с око против уроки и черен конец. Синьото око е отдавна признат амулет, защитаващ човека, който го носи и действащ като щит срещу лоши очи и негативни енергии. Черният конец е нетрадиционно решение за амулет, но той носи своя силен енергиен заряд и потенциал да създава синхрон между разума и душата.

Персонален амулет – подарък, с който да изразите своята обич и грижа

Тази амулетна гривна има огромен потенциал да се превърне в ефективен и стилен персонален талисман. От една страна имаме синьото око, което още от древността се свързва със закрила и помощ „свише”. Древните са вярвали, че хората със сини очи имат силата както да урочасват, така и да отблъскват подобни въздействия.

Черният конец е друг елемент на тази гривна-амулет, свързван с мистицизма. В някои култури черният цвят на конеца е предпочитан, заради способността му да дава увереност и вяра в собствените сили. Докато червеният конец се връзва на ръката за здраве, черният има за цел да генерира физическа и психическа устойчивост.

Освен това, една черна гривна е предпочитан вариант за мъж или жена. Моделът се предлага и във вариант с червен конец, който може да се поръча за бебе или малко дете. Изберете цвят на конеца, според възрастта и стила на човека, който ще носи гривната.

Декоративни елементи от 14-каратово злато проба 585

Категорично не можем да разглеждаме това конкретно изделие само в качеството му на амулет. То е преди всичко стилно бижу, което ще се впише в стила на модерните хора. Гривната е изработена от нежна и мека синтетична прежда, оплетена в много фина нишка, така че да бъде ярка и забележима, но в същото време удобна и за малки деца.

Нарекохме я златна, защото в структурата ѝ са вмъкнати два много ефектни елемента (топчета), изработени от висококачествено 14-каратово злато. Поради тази причина ще получите гривната-амулет заедно със сертификат за произход и качество – документ, който по закон придружава всички продукти от благородни метали.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се