Детски прибори за хранене, 4 части
Разпродадено

Детски прибори за хранене, 4 части

Код на продукта: 9034129

няма

Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Детски прибори за хранене, 4 части

Отлични прибори за хранене за ежедневна употреба

Комплектът съдържа:

  • супена лъжичка - 1 брой с дължина 16 cm
  • чаена лъжичка - 1 брой с дължина 12 cm
  • виличка - 1 брой с дължина 16 cm
  • приборно ножче - 1 брой с дължина 16 cm

Изработени от висок клас неръждаема стомана

Подходящи за деца над 3-годишна възраст.

Един превъзходен подарък за малко момиче по всякакъв повод е комплект детски прибори за хранене. Наборът включва всички необходими прибори за ежедневното хранене на съвсем малко дете. Луксозният аспект на сета се забелязва с просто око, включително по изящната опаковка. Ако сте поканени на погача, прощъпулник, кръщене или друг специален повод, изберете този подаръчен продукт, за да се представите на нужната висота.

Висококачествена неръждаема стомана – практичност и дълготрайност

Комплектът се състои от 4 елемента: лъжичка за хранене, чаена лъжичка, виличка и приборно ножче. Всеки от компонентите на сервиза за хранене пленява сърцата на естетите с елегантните си линии и красиви гравюри. Върху дръжките на всеки от приборите има гравиран надпис „Little Princess” и коронка.

Приборите са изработени от висок клас неръждаема стомана. Качеството и чистотата на материала е по-високо от това на стоманата, от която се изработват стандартните прибори за възрастни. В сплавта не се съдържат вредни примеси и метали, които могат да предизвикат алергична реакция. Можете да подарите този комплект без никакви притеснения за здравето на малкото същество.

Стоманата превъзхожда дори среброто по някои показатели. На първо място, тя не се окислява под въздействието на кислорода и не потъмнява с времето. Следователно не се нуждае от специални методи на почистване и за нея няма специфични указания за съхранение. Стоманената сплав може да се мие с конвенционални препарати и дори да се изварява, за да се премахнат вируси и бактерии.

Възможност за гравиране – начин да персонализирате подаръка си

Нашият магазин ви дава възможност да поднесете не просто изискан и стилен комплект за хранене на дете, а да подарите един персонализиран подарък. По ваше желание можем да гравираме върху приборите името на малката принцеса или друг текст, който ни предоставите. Това ще защити приборите от кражба и неволно объркване с комплекта на друго дете.

Не се отказвайте от шанса да персонализирате подаръка, закупен с толкова обич и внимание. Така ще го превърнете в скъп спомен и ще повишите емоционалната му стойност. Имайте предвид, че гравираните подаръци често се превръщат в семейна реликва, която се предава от поколение на поколение.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се