✪ Термо чаша с лого на автомобил на топ цена — Laser Boutique

Термо чаша с лого на автомобил

Код на продукта: AS0401-0408

В наличност


Цена: 50.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Термо чаша с лого на автомобил × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик
  • Термо чаша с лого на любим автомобил.
  • Малка и компактна термо чаша.
  • Капак с отвор за пиене, който се затваря, за да не се разлива течността.
  • Опакована в картонена кутия.
  • Материал: Метал/ Пластмаса.
  • Размери: Вместимост: 350мл; Височина: 13,5см.

За да подарите качествена и луксозна термо чаша с лого на автомобил, дори не ви е нужен специален повод. Направете мил жест на човек, когото обичате и искате да зарадвате. Чашата ще носи логото на любимата му марка автомобили. Едно стилно предложение за динамичните хора, които пият кафето си, докато шофират по натоварените пътища на страната ни.

Термос, който осигурява винаги свежа и топла напитка

Термо чашите се превърнаха в най-масово брандираният продукт. На първо място те са едно изключително полезно приспособление, което осигурява на своя собственик винаги топла и приятна на вкус ободряваща напитка – чай, какао или кафе. Термос-чашата има свойството да поддържа желаната температура максимално дълго. Тя е също и атрибут на амбициозния млад човек.

Конкретният продукт е идеално решение, ако искате да зарадвате само един човек или по-голяма група от хора. Можете да поръчате повече бройки за колегите в офиса или за своите служители, бизнес партньори и клиенти. Един перфектен коледен подарък за всеки член на екипа, който има афинитет към определена марка автомобили.

Конкретното ни предложение определено ще се хареса на големите компании, представители на някои от престижните автомобилни марки в страната ни. Чашата може да влезе в списъка с брандирани продукти при рекламни и други кампании. От нея могат да се поръчат и единични бройки, така че не се колебайте да зарадвате с термочаша скъп на сърцето ви човек.

Стилен дизайн и отлични материали

Термо чашата за кафе има стилен и елегантен дизайн. Класическата ѝ визия се дължи на универсалния черен цвят, който е подходящ за жени и мъже. Качеството на такъв продукт не може да не се отбележи. Изделието е изработено от метал и пластмаса – материали с отлична здравина и устойчивост във времето.

Капакът има отвор, който улеснява отпиването по време на шофиране. Вместо да сваляте целия капак, за да поемете глътка от любимата напитка, можете просто да повдигнете малкото капаче, след което да го затворите, за да не се разлива течността. Продуктът се доставя в стилна картонена кутия.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се