✪ Компактна термо чаша с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Компактна термо чаша с включено гравиране

Код на продукта: MUG-44

В наличност


Цена: 35.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Стоманен термос с бамбук на капачката 600 ml × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Стоманен термос с бамбук на капачката 600 ml

Термос от неръждаема стомана, с двустенна вакуумна изолация и силиконова дръжка за носене. С пластамсова капачка и бамбуково покритие на върха, което е подходящо за гравиране. В бяла картонена кутия.

Вместимост: 600 ml.

Термосът е едно от най-великите изобретения на човека. Този съд е предназначен да запази оптималната температура на течностите и като такъв, той се използва най-често от хора, прекарващи времето си на открито при неблагоприятни атмосферни условия. Предлагаме ви един стилен и удобен подарък за мъж - стоманен термос с бамбук на капачката, който може да се гравира.

Двустенна вакуумна изолация

Стоманеният термос, който ви предлагаме, впечатлява с ефективния си дизайн. Той е изработен чрез двустенна вакуумна изолация, благодарение на която температурата на течностите се запазва много по-дълго. Двустенната вакуумна изолация в термосите е високоефективна система за задържане на топлина, която значително подобрява способността на съда да поддържа температурата на съдържанието си.

Този дизайн включва два слоя стъкло или метал, разделени от вакуум. Вакуумът действа като отличен топлоизолатор, тъй като предотвратява преноса на топлина между вътрешните и външните слоеве на съда. Това позволява на термоса да поддържа вътрешната температура за продължителни периоди, независимо дали напитката е гореща или студена.

Освен това, материалът на вътрешните и външните слоеве може допълнително да подобри изолацията чрез абсорбиране и излъчване на инфрачервено лъчение, което помага за поддържане на желаната температура вътре в термоса.Дебелите стоманени стени на термоса не увеличават неговото тегло. Той остава удобен за носене заедно с течността.

Перфектен подарък за мъже, които прекарват голяма част от времето си на открито

Какво да подарите на любимия или на приятел, баща, колега? Ако въпросният господин е почитател на лова и риболова, или пък работата му е предимно на открито, подарете му този луксозен термос с гравирано послание. Съдът ще запазва чая и кафето му топли през студените месеци, а през лятото ще държи приятно хладни любимите му напитки.

Дизайнът на термоса е изключително елегантен, носещ класически мъжки характер. Върху бамбуковия капак можем да гравираме името на рожденика или друг текст, предоставен от вас. Ще получите продукта в оригиналната му картонена кутия. За да го поднесете с финес, ви е нужна подходяща подаръчна торбичка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се