✪ Кутия за пури Хумидор - черна на топ цена — Laser Boutique

Кутия за пури Хумидор - черна

Код на продукта: 1806-B

В наличност


Цена: 190.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кутия за пури Хумидор - черна × 1 бр.

Цена: 190.00лв.
Поръчка с един клик
  • Луксозна кутия за пури от дърво в черен цвят, с резачка и пепелник.
  • Размери: 24 х 18 х 8,5см.
  • Материал: Дърво.

Ако се чудите какво да подарите на мъж, който има всичко, бихте могли да го зарадвате с една наистина луксозна кутия за пури Humidor. Пурата е атрибут на мъжете с власт и пари, така че малко от представителите на „висшата класа” биха останали равнодушни към подобен подарък. Тук е представено едно наистина изящно изделие, чиято визия е само малка част от превъзходните му характеристики.

Идеални условия за съхранение на пурите

Кутията за пури Хумидор не е просто обикновена дървена кутия. Да, визията ѝ е изключително стилна, но по-важното в случая е, че тя е създадена специално за целта. Cigar Humidor осигурява идеалната среда за съхранение на пурите, тъй като интериорът е проектиран да предлага оптимален климат за въпросния капризен продукт.

От вътрешната страна на капака на кутията е вграден овлажнител с хигрометър, което позволява да се контролира осветеността и влажността на интериора през цялото време. От тези показатели зависи изцяло дари перфектният аромат на пурите ще се запази достатъчно дълго. За целта е нужно да бъдат изпълнени няколко допълнителни условия – капакът да се затваря плътно, а тялото на хумидора да има отлични изолационни свойства.

Хумидорът – реквизит на ритуала „пушене на пура”

Качественият хумидор не може да се намери на ниска цена, но стойността на изделието няма значение. По-важни са неговите технически характеристики. Например, вътрешната облицовка от испански кедър е най-добрата изолация, като нейната дебелина трябва да бъде най-малко 1.5мм. Същевременно добрите продукти имат достатъчен брой отвори, за да се гарантира непрекъсната циркулация на въздух през целия обем на хумидора.

Класическата кутия за пури Хумидор не винаги разполага с пепелник и резачка, но нашият продукт предлага такива екстри. Хумидорът не е просто сувенир, който да краси писалището или секцията в хола на получателя на скъпия подарък. Той е проектиран така, че да бъде част от ритуала „пушене на пура”. С перфектно разработената си система за овлажняване, пепелник и резачка, този елегантен артикул ще бъде отличен подарък за мъжа, който си има всичко.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се