✪ Кутия за бижута със сребърно покритие и кристали 18 на топ цена — Laser Boutique

Кутия за бижута със сребърно покритие и кристали 18

Код на продукта: SP230818

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кутия за бижута със сребърно покритие и кристали 18 × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Красива и елегантна кутия за бижута с кристали е перфектен подарък за 18-я рожден ден.
Има възможност да се гравира и да стане персонален подарък за специален човек.
От вътре е подплатена с нежен сатен в цвят слонова кост.
Размери: 60 х 50 х 50мм.

Изящна кутия за бижута със сребърно покритие и кристали, върху капака на която е поставено числото „18”. Това е идеалният подарък за навършено пълнолетие, който всяко младо момиче ще оцени много високо. Възможността за гравиране, която предлагаме, ви дава възможност да направите подаръка си още по-специален.

Луксозен подарък със специално предназначение

Посребрената кутия за съхранение на бижута е един изящен продукт, изпъкващ със своята пищност. Върху капака ѝ са вградени множество прозрачни кристали, които допринасят за луксозния облик на изделието. Кристали се забелязват и върху всяка от цифрите, съставящи числото 18. Тук няма никакво съмнение относно предназначението на този подаръчен продукт.

Докато други наши подаръчни изделия позволяват интерпретации и могат да се поднасят по различни поводи, то бижутерийната кутия не оставя нищо на въображението. Тя е идеална за рождения ден на една млада дама, която се разделя с детството и става пълноправен гражданин на света – с всички привилегии и отговорности, идващи с възрастта.

Луксозният дизайн на кутията личи както отвън, така и отвътре. Интериорът е облицован с нежен сатен в цвят слонова кост. Материалът притежава по начало категорично аристократично излъчване, но в конкретния случай той има и друго предназначение. Целта на материята е да предпази бижутата и камъните по тях от повреждане и надраскване. На фона на слоновата кост всички сребърни и златни накити ще изглеждат още по-бляскаво.

Гравирането – начин да покажете специално отношение

Като утвърден магазин за подаръци, ние знам как да направим различните продукти наистина специални. Услугата гравиране е съществена част от дейността ни. Без нея голяма част от подаръците ни биха били просто вещи, без особена сантиментална стойност. Дори изделия с категорично луксозно излъчване не биха могли да стоплят сърцето на бъдещия си притежател.

Препоръчваме да се възползвате от възможността да гравирате своя специален подарък за 18-ти рожден ден на момиче. Оскъпяването на продукта заради гравюрата ще бъде минимално, но емоционалният заряд на подаръка ви ще се повиши многократно. Не забравяйте да ни оставите текста, който искате да гравираме в предназначеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се