✪ Красив подарък за 18 рожден ден на момче с кристали Swarovski на топ цена — Laser Boutique

Красив подарък за 18-я рожден ден с кристали Swarovski

Код на продукта: SP43918

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Красив подарък за 18-я рожден ден с кристали Swarovski × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Подарете оригинален и красив подарък за 18-я рожден ден на скъп приятел или любим човек.

Декоративната цифра е окачена на кръгла рамка и украсена с кристали Swarovski.

  • Опакован във висококачествена кутия за подарък.
  • Размер: 85 х 70 х 30мм.

Достигането на пълнолетие е съдбовен момент за всеки млад човек. Това ключово събитие изисква от вас да поднесете специален подарък за 18-ти рожден ден. Предлагаме ви изключително красив сувенир, който по ваше желание ще гравираме. Така рожденикът ще запази скъп спомен от важния момент и от вас самите.

Стилен дизайн, заслужаващ специално място в дома на рожденика

Сувенирът за пълнолетие впечатлява със стилния си дизайн. Той не просто показва възрастта, която навършва рожденикът, но представлява красива декорация за дома. Изработен от фин никелиран метал със сребристо покритие, плакетът ще се откроява, дори ако бъде изложен сред много други ценни сувенири и спортни трофеи.

Получилото този изискан подарък за 18 рожден ден момче ще бъде впечатлено. Пълнолетието е повратна точка в живота на всеки тийнейджър, затова не бива да подарявате традиционни и банални подаръци на такъв важен празник. Изберете нещо, което се отличава и самият му дизайн подсказва по какъв повод е подарено.

Не се задоволявайте с допълнително вмъкната картичка, която упоменава повода. Картичките не винаги се пазят, както и подаръците, които са избрани набързо и непредвидливо. Изделието е изработено изящно. Имаме кръгла рамка, от вътрешната страна на която е окачена цифрата 18. Върху числата са инкрустирани красиви кристали Сваровски, а в горната част на сферата има лента с надпис на английски „Честит рожден ден”.

Възможност за гравиране – непременно се възползвайте от нея!

Нашият онлайн магазин ви предлага не само уникални и оригинални подаръци, но и възможност за гравиране на повечето от тях. Плакетът за пълнолетие е един от тях. Можете да го подарите изящно гравиран, с което ще трогнете още повече пълнолетния рожденик. Гравюрата ще бъде прелестно изработена в съответствие с визията на самия предмет.

По ваше желание ще гравираме всеки текст, който ни предоставите. Това могат да бъдат имената на получателя на подаръка, както и дата и място на празника. Бихте могли да добавите и своите имена, за да не се изгубят спомените с времето. Такъв прелестен дар трябва да се помни, както и човекът, който го е поднесъл.

Въпреки, че статуетката е с унисекс дизайн, тя е един от най-често поръчваните подаръци за 18 рожден ден на момче. Може би причината се крие във факта, че за момчетата е по-трудно да се определи какъв предмет да се подари. Не се ограничавайте в избора си, дори ако подаръкът ви се струва подходящ и за момиче. Дамите още повече ценят красотата и определено ще харесат този сувенир.

Този красив подарък за момче на 18 години ще ви бъде предоставен в красива подаръчна опаковка, готов за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се