✪ Луксозен сватбен планер велурен на топ цена — Laser Boutique

Луксозен сватбен планер велурен

Код на продукта: WG293

В наличност


Цена: 55.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Луксозен сватбен планер велурен × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Луксозен сватбен планер велурен. Допълнете с контролен списък и няколко раздела с раздели за различни аспекти на големия ден. Планировчикът има сребристо заглавие „Сватбен ден“ и кристално инкрустирана преплетена икона за сватбен пръстен. В комплект с подаръчна кутия.

Размери на продукта: 210 h 165 w 50 d mm

Планирането на сватбения ден включва толкова много задачи, че изпълнението им не би било възможно, ако всяка от тях не бъде прилежно записана в специален дневник. Ние от Laser Boutique ви предлагаме един изключително стилен сватбен планер, който можете да поднесете на годежа на бъдещото семейство.

Качество, което дефинира продуктите като луксозни и „други”

Луксозният дневник за вписване на организационните планове за сватбата е образец за първокласна изработка. Меката велурена подвързия е първият детайл, който прави впечатление. Кориците са покрити с изключително нежна материя, която е допълнително обшита, за да се повиши здравината на изделието.

Кориците са твърди, но велурената подвързия ги омекотява, така че планерът да създава много приятно усещане, когато се държи в ръка, използва и пренася. Лицевата корица е допълнително декорирана с тематични символи и надпис. Символите няма как да бъдат други, освен преплетени сватбени халки. Надписът е направен с много красив почерк и сребърни букви. Предвид факта, че изделието е внос, текстът/името на продукта е на английски.

Вътрешността на този наистина луксозен планер не отстъпва по изящество на външната му част. Страниците са плътни и достатъчно на брой, за да могат да се впишат абсолютно всички планове за най-важния ден. По желание е възможно планерът да се допълни с контролен списък за гостите на тържеството, както и с раздели, касаещи допълнителни аспекти, които също следва да се планират навреме.

Луксозният сватбен планер е на невероятно изгодна цена, така че не се колебайте да изберете точно такъв подарък за младоженците, планиращи своята сватба или за друг член на семейството, ангажиран с нейната организация. Сватбената ни колекция ви дава възможност да поднасяте винаги стилни и супер полезни подаръци, каквито не се предлагат в масовите магазини.

Конкретният продукт пристига при вас прилежно опакован в красива подаръчна кутия. По този начин ви спестяваме всякакви допълнителни задължения по подготвяне на страхотния подарък. Възползвайте се и от възможността за бърза поръчка, която също ви предлагаме.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се