Сребърни (925) обеци с рубин циркон, позлатено цвете — Laser Boutique

Сребърни (925) обеци с рубин циркон, позлатено цвете

Код на продукта: Z0484DEG_RU

В наличност


Цена: 40.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни (925) обеци с рубин циркон, позлатено цвете × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърни (925) обеци с рубин циркон, позлатено цвете

  • тегло ~ 1,6гр
  • дължина - 11мм
  • ширина - 8мм

Позлатени сребърни обеци с циркон, който чудесно имитира рубин – това е превъзходният подарък за всички, които са принудени да се вместят в ограничен бюджет, но не искат да правят никакъв компромис с визията и качеството на бижуто. Обеците са подходящи за специални поводи, но могат да се носят и в ежедневието. Златното покритие запазва блясъка си за дълъг период от време.

Предимства на позлатените сребърни бижута

Позлатените сребърни бижута се превърнаха в актуален тренд по редица причини. На първо място, цената им е много по-ниска от тази на златните, но чисто визуално е трудно да се различат. Тези накити са бюджетен вариант, но качеството им остава превъзходно, защото основата е също благороден, а не обикновен метал.

Среброто има множество предимства – ниска цена, ярък блясък, хипоалергичност и антисептичност. То има обаче и един сериозен недостатък – окислява под въздействие на кислорода в атмосферата, поради което постепенно губи блясъка си и почернява. При златото този проблем не съществува, така че полагането на горен златен слой може да се разглежда и като защита на бижуто.

Когато говорим за обеци, трябва да се вземат под внимание свойствата и на двата благородни метала. От една страна, среброто не обича водата, така че къпането с обеците може да бъде проблем. От друга страна златото не само защитава бижутата от потъмняване, но също им придава очарователен слънчев отблясък, който подхожда както на светлооки блондинки, така и на смугли брюнетки.

Циркон, имитиращ рубин – още един плюс на модела

Рубинът е скъпоценен камък, който се добива на малко места по света, поради което цената му се запазва доста висока. За да не оскъпяват драстично своите бижута, някои компании, инкрустират в тях достойни заместители, какъвто е полускъпоценният циркон. Кървавочервеният камък, вграден във всяка обеца, ѝ придава аристократичен и и достолепен облик.

Можете да си позволите сребърни обеци, които изглеждат като изработени изцяло от злато и украсени с рубини. Поднесете подарък, който ще трогне любимата ви жена, без да се налага да харчите всичките си спестявания. Предлагаме ви висококачествен ювелирен продукт, придружен от сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се