Туристически LED фенер — Laser Boutique

Туристически LED фенер

Код на продукта: TR-29

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Туристически LED фенер × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

Туристически LED фенер

Туристически фенер с 30 броя LED светлини и метални дръжки.

  • Размер на продукта: ø70×95 mm
  • Материал: Метал,
  • AAA - 3 броя

За много хора няма по-вълнуващо преживяване от лагеруването сред дивата природа. Край огъня се прави разбор на успехите (ловни или туристически) през изминалия ден, споделят се забавни истории, приготвя се вкусна храна. Вечерите около палатките са много приятни, но за всяка елементарна дейност е нужна светлина. Нашият туристически LED фенер е перфектен подарък за всеки почитател на приключенията на открито.

Ярка и безопасна светлина

Класическите фенерчета с обикновена лампа с нажежаема жичка са останали далеч в миналото. Те, както и още по-старите газени фенери, бяха заменени от много по-ефективната LED технология. Този тип осветители имат множество предимства, които ги правят популярни както у дома, така и в полеви условия.

ЛЕД фенерите са на първо място икономичен консуматор на енергия. Това означава, че не е нужно ограничаване в часовете на светене с цел пестене на батерии, нито пък честа смяна на батериите. Освен това, фенер, използващ LED технологията, свети много по-ярко, осветявайки по-голям периметър и предлагайки по-добро осветяване на близкото пространство.

Фенерът, който ви предлагаме, може да се използва в палатка, без никаква опасност от пожар. Светодиодите отделят минимална топлина по време на светене, така че осветителят не се нагрява при продължителна работа. Ниският енергиен поток в лампата гарантира пълна безопасност и за горските масиви, когато се използва в планината.

Здрава конструкция – гаранция за дълъг експлоатационен живот

Дизайнът на ЛЕД фенера е създаден с идеята за здравина и устойчивост, така че да отговаря на изискванията за туристическа екипировка. Подобни фенери се произвеждат и за употреба в домашна среда, но техният корпус е от лека и чуплива пластмаса. Металният корпус на нашия модел го прави устойчив на удари – фенерът няма да се счупи при случайно падане от известна височина.

С обещанието за дълга и вярна служба, този фенер се превръща в идеален подарък за човек, който обича дългите туристически преходи или лова и риболова. Струва си да го подарите на човек, на когото държите – съпруг, баща, приятел или колега. Това е практичен подарък, за който бъдещият му притежател ще ви бъде благодарен.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се