✪ Красива статуетка с пеперуда, надпис Благодаря и кристали Swarovski на топ цена — Laser Boutique

Красива статуетка с пеперуда, надпис Благодаря и кристали Swarovski

Код на продукта: SP513

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Красива статуетка с пеперуда, надпис Благодаря и кристали Swarovski × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Подарете оригинален и красив подарък статуетка с пеперуда и кажете "Благодаря".

  • Декоративните крила са  украсени с кристали Swarovski.
  • Може да стане уникален персонален подарък като се гравира.
  • Опакован във висококачествена кутия за подарък.
  • Размер: 55 х 75 х 32мм.

В живота ни има толкова много хора, на които дължим благодарност, а думите понякога не са достатъчни. Ние ви предлагаме един по-оригинален и изискан подход чрез този изключително красив подаръчен продукт. Красива статуетка с пеперуда, надпис Благодаря и кристали Swarovski ще стопли сърцето на всеки, на когото искате да благодарите.

Красивата статуетка казва достатъчно

В забързаното си ежедневие често забравяме да благодарим на хората, които имат най-голям принос да бъдем това, което сме. Обикновено това са нашите родители, а те съвсем не очакват от нас благодарност. Въпреки това, ние ви предлагаме един изключително елегантен начин да кажете „Благодаря”. Защо да не го направите чрез красива статуетка от метал и кристали Сваровски?

Ако все ви се струва, че не сте благодарили достатъчно, направете го с мил жест и изящен подарък. 8-ми март, денят на жената, е един чудесен повод да благодарите на своята майка за денонощните грижи и за милионите „уж” малки неща. Скулптурата носи класическо женствено излъчване, поради което тя е приета за стандартен дамски подарък.

Отлична изработка с внимание към всеки детайл

Какво би накарало получателя на подаръка да го изложи на видно място? Освен споменът за вас, който пластиката ще носи, другата причина е нейната красота. Майсторът, изработил тази пленителна скулптура, е вложил в направата ѝ цялата си душа. Централният детайл, акцентът на произведението е пеперудата. Този красив представител на животинския свят символизира полетът над всички ограничения.

Можете смело да кажете на любимата жена, че ѝ благодарите за дадената свобода, и че ви е научила да летите над дребните житейски проблеми. Във всеки случай, пеперудата с красиви метални крила и нежни кристали Сваровски ще стои перфектно на някоя лавица, на тоалетката или прибрана в изискана витрина.

За да бъде жестът ви максимално затрогващ, препоръчваме да го поднесете гравиран. По ваше желание ще гравираме текст, допълващ лаконичното „Благодаря”. Той може да включва името на получателя, мило послание или символ. Не забравяйте да ни предоставите текста за гравиране в полето, предназначено за целта.

 

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се