✪ Луксозен и оригинален подарък за жена ✪ интересни подаръци за жени — Laser Boutique

Подарък за жена

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Хромиран слънчоглед с кристали Swarovski
Хромиран слънчоглед с кристали Swarovski
70.00лв.
Стенен часовник с вилица и лъжица във винтидж стил
Стенен часовник с вилица и лъжица във винтидж стил
55.00лв.
Гривна с червен конец и сребърен елемент - "Краче" с включено гравиране
Гривна с червен конец и сребърен елемент - "Краче" с включено гравиране
28.00лв.
Сребърна гривна с червен конец - Позлатено краче със син кристал
Сребърна гривна с червен конец - Позлатено краче със син кристал
35.00лв.
Химикал Crystal червено и бяло - PIERRE CARDIN
Химикал Crystal червено и бяло - PIERRE CARDIN
50.00лв.
Тънка черно и златно запалка Pierre Cardin
Тънка черно и златно запалка Pierre Cardin
45.00лв.
Красива статуетка с пеперуда, надпис Благодаря и кристали Swarovski
Красива статуетка с пеперуда, надпис Благодаря и кристали Swarovski
40.00лв.
Дамски комплект с химикалка и колие Морско Кончес и включено гравиране
Дамски комплект с химикалка и колие Морско Кончес и включено гравиране
40.00лв.
Стилен дамски комплект
Стилен дамски комплект
45.00лв.
Златна висулка Кръст
Златна висулка Кръст
65.00лв.
Запалка лукс
Запалка лукс
50.00лв.
Красив подарък за 18-я рожден ден с кристали Swarovski
Красив подарък за 18-я рожден ден с кристали Swarovski
40.00лв.
Златен синджир
Златен синджир
160.00лв.
Стилен дамски комплект
Стилен дамски комплект
60.00лв.
Стилен дамски комплект
Стилен дамски комплект
60.00лв.
Дамски комплект
Дамски комплект
45.00лв.
Подарък за жена

Посещавайки конкретната категория на специализирания ни онлайн магазин, вие недвусмислено показвате, че ви е нужен стилен, ефектен - специален подарък за жена. Която и да е тя – майката, любимата, сестрата, приятелката, колежката, очевидно е, че тя е достатъчно специална, за вас. Подаръкът, който бихте искали да ѝ подарите се намира в някоя от многобройните страници на този раздел. Пожелаваме ви успех в неговото намиране. Гарантираме, че ще останете доволни от избора си.

Какво искат жените?

Въпросът за милион долара, който мъжете си задават от векове, без да стигат до единодушен, а още по-малко до верен отговор. Твърдението, че диамантите са най-добрият приятел на жената е абсолютно погрешно. Жените не искат скъпи дрънкулки, поне не всяка от тях. Те искат просто да се чувстват специални и обичани, а това прави изборът на оригинален подарък за жена изключително лесен.

Дамите обичат романтичните жестове, защото по природа и физиология са невероятно сантиментални. За тях е без значение колко пари сте похарчили за подаръка, а с какви мисли и чувства сте го избирали. Изборът на това, което ще подарите подсказва недвусмислено доколко познавате онази, заради която сте отворили сайта ни.

Няма значение дали тя ви е майка, съпруга, дъщеря, сестра... Обичайки я силно, вие вече я опознали достатъчно, а така е супер лесно да отгатнете кое наше изделие ще я трогне до сълзи. Жените обичат да трупат спомени. Сърцата им са достатъчно големи, за да поберат неимоверни количества от тях. И понеже емоционалната им памет е по-силна от визуалната, голяма част от страхотните ни подаръци за жени са фоторамки и албуми.

Всъщност, колко подаръка в годината получава любимото момиче, което работи в голям екип, води активен начин на живот и има много приятели? Имайки предвид броя на празниците -  рожден/имен ден, 8 март, Свети Валентин, Коледа и Нова година – подаръците са доста. Колко от тях обаче, са наистина добри, интересни, желани?

Нека бъдем откровени: от време на време всички получаваме скучни, официални, и не дотам интересни неща. Неизбежните бележници и химикалки, „дежурните“ сладкиши и ненужни сувенири, са толкова добре познати от ученическите ни години. Практичните хора, без да се колебаят, могат да ви поднесат подаръчен сертификат и плик с пари в брой – такива никога не са излишни. Понякога обаче наистина искате неочаквани изненади, магия, истинска приказка!

За да се превърне една тривиална вещ в интересен подарък за жена, той трябва да показва персонално отношение именно към нея. Нещо толкова просто като химикалка и бележник може да докосне женското сърце, ако е поднесено по елегантен начин. Гравирането е един особено ефективен начин да се смени статута на предметите. От приспособление, гравираното изделие се превръща в скъп сувенир. А истинското значение на думата сувенир е: малък предмет за спомен.

Мъжете си мислят, че луксозен подарък за жена означава скъпо бижу, марков парфюм или дреха. Луксът не е пряко обвързан с цената на даден продукт, а със създаваното от него усещане. За истинската дама усещане за лукс може да създаде една изящно изработена фоторамка, кутия за бижута или гравиран ключодържател.

Какво е модерно да се подарява днес?

Обществените порядки търпят непрекъсната промяна. Неща, които е било обичай да се подаряват в миналото днес са несъстоятелни. Жената не желае да получава комплект тенджери и тигани за 8-ми март, нито пък странно на вид и необичайно за нея секси бельо за Свети Валентин. Подаряващият трябва да мисли не за себе си, а за получателя, когато избира подаръка.

В момента се засилва тенденцията да се поднасят ексклузивни коледни подаръци за жени – саморъчно изработени картички, шалове, рамки за снимки, произведения на изкуството. Саморъчно направеният дар показва най-силно личното отношение на подаряващия, но не всеки има времето и сръчността, за да последва тази мода при подаряването.

Тук на помощ идват специализираните магазини като нашия. Ние сме подбрали уникални артикули, които няма да срещнете във всеки сувенирен магазин. Болшинството изделия са ръчна или лимитирана изработка, към която ние добавяме гравиране. Дейността ни ви дава възможност да подарите нещо уникално, оригинално, ексклузивно и неповторимо.

Редно е да уточним, че е задължително да се спазва определено чувство за мярка. Не забравяйте за съществуването на етикет и общоприети норми, така че винаги избирайте подаръка спрямо получателя. Майката на жена ви/мъжа ви едва ли ще остане очарована от някаква забавна играчка, а шефката ви може би няма да оцени високо креативната ви идея да ѝ подарите гравирано бижу.

Следвайте нормите за благоприличие и особено служебната йерархия – недейте да фамилиарничите. Разполагаме с достатъчно стилни, деликатни и елегантни женски подаръци, за да рискувате да се изложите с нестандартен подход. Поръчайте да бъдат гравирани, но нека гравюрата е съобразена с отношението ви към жената, за която ги купувате – любов за съпругата, благодарност за майката, респект за прекия ви ръководител.

Кога поводът сам ни насочва в правилна посока?

Понякога поводът сам ни подсказва какво да подарим на конкретна дама. Ако тя наскоро е родила дете, гривните с червен конец „против уроки” са изключително добро попадение. У нас носенето на червен конец на ръката е силно спазвана традиция. Дори не-суеверните я следват просто „за всеки случай”. В каталога ни ще намерите множество такива амулети, изработени изящно и подлежащи на гравиране.

Поканени сте на сватба и искате да направите персонален жест към булката? В този случай е уместно да заложите на някоя от очарователните ни фоторамки, а защо не и комплект фотоалбуми в красива дъбова рамка? Бракът поставя началото на едно щастливо семейство, а щастливите мигове трябва да се запечатат за поколенията, нали?

Фоторамките с надписи, представени в каталога ни, са създадени за конкретни поводи. Например надписът „чудесна майка” е изключително стилен подарък за жена по случай 8-ми март, подходящ също и за всеки личен празник. Майка ви ще оцени подобен жест на обич и благодарност, защото майките винаги се радват да научат от децата си, че са се справили отлично с тежката мисия на майчинството.

Говорейки за наистина луксозни подаръци за жени, не можем да не изтъкнем присъствието на някои изключително стилни скулптури и декоративни орнаменти за дома в продуктовата ни гама. Каменно-смолистата ни портретна колекция ще се понрави на ценителките на модерното изобразително изкуство. В един дом винаги ще се намери място за красива декоративна миниатюра.

Лампите от хималайска каменна сол  са не само невероятно красива декорация, но и с множество полезни свойства, от каквито жените все по-силно се интересуват. Поводът няма значение, ако решите да поднесете на любимата едно изискано изделие, създаващо перфектната интимна атмосфера, което същевременно йонизира въздуха, понижавайки нивата на стрес и подобрявайки съня.

В каталога ни не липсват и стенните и настолни часовници. Те, макар и с практично приложение могат да бъдат супер интересни подаръци за жени, стига да са изработени качествено и да радват с нестандартната си и очарователна визия. Нашите са точно такива. Гравирането ще ги направи много по-желани и обичани, отколкото останалите декоративни принадлежности в дома.

Колекцията ни от несесери тип ролка са перфектният избор за деловите и изискани дами. Те се използват за съхранение на бижута, както и на декоративна козметика – червило, пудра, молив, та дори и химикалка. Бизнес дамите се нуждаят от пишещи пособия дори по време на делови вечери и светски събития.

Отделете нужното време, за да разгледате внимателно нашите прекрасни уникални подаръци за жени. Там някъде се крие изделието, което смятате, че е идеално за вашата любима, майка, сестра или колежка. Не се притеснявайте за опаковката – тя ще бъде на нужната висота. Болшинството от артикулите ни се доставят опаковани в луксозни опаковъчни кутии.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се