Луксозна табакера за 10 броя цигари с включено гравиране — Laser Boutique

Табакера за 10 броя цигари с включено гравиране

Код на продукта: М-42

В наличност


Цена: 24.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Табакера за 10 броя цигари с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 24.00лв.
Поръчка с един клик

Табакера от метал и еко кожа, събира 10 броя цигари с максимален размер 90мм.

  • С плочка за гравиране, размери 35 х 17мм.
  • Размери на продукта: 90/ 84/ 14мм.

Елегантната табакера е чудесен подарък за всеки пушач. Макар тютюнопушенето да е силно демонизирано от официалните власти, то продължава да бъде любим порок на милиони хора по света. Убедени сме, че в приятелския ви кръг има пушачи. Поне един от тях заслужава такъв стилен и луксозен подарък.

Стил, класа и качество

Табакерата е образец на луксозния подаръчен продукт. Тънка, елегантна и изключително качествено направена. За нейната изработка са използвани два от най-изисканите материали – метал и кожа. Металният корпус е изключително здрав, но същевременно много изискан. Кожената облицовка, пък омекотява по-грубите черти на метала.

Еко кожата покрива не само външната част на кутията, но и вътрешната страна на капака. Когато табакерата се отвори, може да се види прелестта и на двата материала. Черната кожа се съчетава прекрасно със светлосивия цвят на металните детайли. Дори най-големите противници на цигарите ще признаят високата естетическа стойност на този продукт.

Ефектната мъжка табакера е предназначена за съхранение на 10бр цигари с king size размер. Ако в нея се съхраняват цигари Slim, броят им би могъл да е по-голям. Поднесете това първокласно изделие на елегантен мъж, който не иска да вижда грозните илюстрации върху цигарените кутии, когато е в изискана компания или просто иска да се наслади на любимия си порок.

Не просто луксозен, а персонализиран подарък

Традицията да си подаряваме вещи на празници и при лични поводи, ни принизява до най-обикновени консуматори. Всъщност, това, което стои зад идеята на подаряването, е желанието да се отправи специален жест към конкретен човек. Табакерата е един изключително изискан продукт, но тя би била просто вещ, ако зад поднасянето ѝ не стоеше личното отношение.

Нашата компания ви дава възможност да се върнете към традициите и да поднесете най-топлите си чувства под формата на красив и полезен предмет. Върху капака на тази луксозна табакера има метална плочка, която представлява специално поле за гравиране. Върху нея екипът ни ще гравира текст по ваше желание.

Не забравяйте да ни оставите текста за гравиране в обособеното за целта поле!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се