✪ Купа трофей малка с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Купа трофей малка с включено гравиране

Код на продукта: EV-5-S

В наличност


Цена: 18.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Купа трофей малка с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 18.00лв.
Поръчка с един клик

Размери: 140/ 65/ 65 мм.
Насладете се на усещането да победите с малка купа трофей.
Този трофей със златисто покритие може да се гравира по поръчка и да стане една уникална награда за победителите.
Идеален за футболни награди, турнири или всякакви спортни събития.
В картонена кутия.

Изборът на оригинален, интересен и дори забавен подарък е точно продуктът, който клиентите ни понякога търсят. В отговор на техните желания, предлагаме малка купа трофей с включено в цената ѝ гравиране. Стойността на този продукт не се измерва в пари, а в чувствата, които би породил у своя бъдещ притежател. Всеки иска да е шампион в дадена област и вие можете да връчите титлата на скъп и обичан човек.

Начин да зарадвате близък, роднина, приятел

Има хиляди начини да зарадвате любим човек, но когато това трябва да стане чрез подарък, задачата се усложнява. Не винаги сме наясно какво точно би зарадвало конкретен човек, дори ако той е член на най-близкото ни обкръжение. Купата трофей е начин да предизвикате възторг и усмивка на лицето на своята семейна половинка, близък родственик или приятел.

Със сигурност има област, в която въпросното лице е шампион, дори ако това е способността му да ви дразни. Обявявайки го за победител в надпреварата, ще предизвикате приятна емоция, включително ако чрез подаръка си отправяте завоалирана критика. Въпросният продукт предизвиква изключителен интерес у купувачите. Имаме пълната увереност, че подаръкът ще бъде изложен на видно място.

Безплатно гравиране – услуга, от която трябва да се възползвате

Поръчвайки този интересен сувенир, ще можете да се възползвате от безплатното му гравиране. Това е услуга, приложима към почти всичките ни подаръчни продукти. Именно тя е факторът, който трансформира всяка вещ в символ на признание, привързаност и обич. Върху дървения постамент на купата ще изпишем имената на шампиона и дисциплината, в която той е сразил конкуренцията.

Купата, както и гравирането са приложими и при награждаване на реални състезатели в различни събития и мероприятия. Подходяща е за училищни, ведимствени и всякакви други състезания. Ниската цена на продукта и безплатната гравюра, с която ще ви го предоставим, ви позволява да поръчате повече бройки. Не забравяйте да ни предоставите текст на гравюрата в съответното поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се