Термос с включено гравиране

Термос с включено гравиране

Код на продукта: P-6-R

В наличност


Цена: 25.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Термос с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик
  • Термос от неръждаема стомана в бяла картонена кутия.
  • Вместимост: 500мл.
  • С включено лазерно гравиране.
  • Размери: 70/ 245мм.

Понякога практичният подарък се оказва онзи, който най-силно стопля сърцето на своя получател. Ето защо, ние от екипа на онлайн магазин Laser Boutique, смятаме, че един стилен и с отлично качество термос с включено в цената му гравиране, е гениална идея. Уверени сме, че тя ще се реализира още през настоящите коледни празници.

За кого е подходящ този продукт?

Подлежащият на гравиране термос има изключително привлекателна и луксозна визия, но по-важното е, че той би могъл да се подари както на мъж, така и на жена. Единственото условие е неговото предназначение да отговаря на начина на живот и индивидуалните предпочитания на съответния човек.

Например, мъжете, чиято работа е свързана с продължителна и тежка работа на открито изпитват огромна нужда да, се освежат, да утолят жаждата си и да се стоплят, когато времето е студено и навъсено. За празника на любимия мъж, независимо дали той е личен или официален (Коледа), определено можете да изберете този наистина стилен продукт.

Жените също имат нужда от течна подкрепа, била тя под формата на кафе, чай или специална детоксикираща напитка. Термосът, намиращ се в близост до работното бюро в офиса, ще накара вашата нежна половинка да се сеща по-често за вас. Всъщност, всеки път, когато изпита нужда да си налее чаша от горещото му съдържание.

Любителите на туризма и от двата пола ще останат очаровани от супер елегантния ни термос. Той е с вместимост от едва 500мл – идеално количество за целия ден, но не и прекалено много, така че да тежи и заема излишно място в туристическата раница. Макар и изработен от неръждаема стомана, теглото му е минимално.

Не пропускайте да се възползвате от включеното в цената гравиране, поръчвайки този невероятно изискан и практичен продукт. Именно гравюрата, изработена красиво от майсторите ни гравьори, е тази, която ще превърне полезната вещ в най-трогващият и стоплящ не само тялото, но и сърцето подарък.

Не забравяйте да ни оставите текста, който бихте желали да гравираме върху подаръка в съответното поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се