✪ Парти украса за юбилей (20,30,40,50,60,70 и 80) топ цена — Laser Boutique

Парти украса за юбилей (20,30,40,50,60,70 и 80) - винил

Код на продукта: 100199-

В наличност


Цена: 15.00лв.
Възможни варианти:

* Цифра:Кол-во:
     
Лесна поръчка

Парти украса за юбилей (20,30,40,50,60,70 и 80) - винил × 1 бр.

Цена: 15.00лв.
Поръчка с един клик
  • Парти украса за юбилей - винил.
  • Лента: 2,7 метра;
  • 10 броя отделни знаменца.
  • Дължина на знаменцата: 1,6 метра.
  • Размер на опаковката: 20/ 15см.
  • Цената е за 1 брой.

От нас можете да закупите изгодно красива парти украса за юбилей 60 години, както и за почти всяка кръгла годишнина. Разполагаме с транспаранти за различните юбилеи: 20,30,40,50,60,70 и 80 години. При нас ще намерите не само чудесен подарък за празника, но и стилизирани и тематични декорации, с които празникът ще се превърне в незабравимо събитие.

Не подценявайте важността на украсата!

Ако организирате купон-изненада за юбиляр или собствения си рожден ден, то задължително трябва да помислите за украсата. Не подценявайте декорацията, защото тя създава истинска празнична атмосфера. Транспаранти, гирлянди и множество балони – всичко това ще накара рожденикът да се почувства специален, а гостите – да осъзнаят, че са участници в един много важен празник.

Независимо дали празнувате у дома или в скъп изискан ресторант, околната обстановка е винаги от значение за доброто настроение на участниците в празника. С красивата ни украса за юбилей 30 години купонът с приятели и роднини ще бъде напълно съвършен. Не забравяйте, че на всички снимки от партито ще се вижда украсата и тя ще подсказва на незапознатите какъв е бил поводът за празника.

Качество и приятна визия, каквито не можете да постигнете с подръчни средства

Ръчно изработената декорация има изключителна сантиментална стойност, но нейната изработка би погълнала значителна част от вашето време и финансови средства. В динамичния съвременен свят малко от нас разполагат с нужното време, а също и с нужните умения, за да украсят мястото, където ще се празнува кръгла годишнина.

Ние ви предлагаме по-лесен и евтин вариант. Нашата парти украса за юбилей е готова за окачване и не изисква допълнителна подготовка. Можете да я закачите по клоните на дървета, ако празнувате на открито, както и върху различни елементи на интериора, в случай че купонът е на закрито.

Лентата е изработена от винил. Здравината ѝ е гарантирана и дори дъждовете няма да успеят да ѝ нанесат никакви поражения. Възможността за многократно използване ви дава възможност да услужите на свои близки, които планират да празнуват специална годишнина.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се