✪ Книга за пожелания "Моят 1-ви рожден ден" за бебе на топ цена — Laser Boutique

Книга за пожелания "Моят 1-ви рожден ден"

Код на продукта: 100564-2

В наличност


Цена: 15.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Книга за пожелания "Моят 1-ви рожден ден" × 1 бр.

Цена: 15.00лв.
Поръчка с един клик

Книга за пожелания "Моят 1-ви рожден ден".

  • 96 раирани листа с твърди гланцирани корици.
  • Размер на бележника: 21,5/ 15/ 1,5 см.

Предлагаме ви красиво илюстрирана книга за пожелания за рожден ден. Навършването на 1 годинка е преломен момент в живота на всяко семейство. Малкото човече променя статута си от „бебе” на „дете”. Отбелязването на първата една година от живота на малките същества е специален празник. Гостите, особено близките, трябва да занесат страхотни подаръци, придружени от най-щедри благопожелания.

Какво е предназначението на този сувенир?

Книги, като тази, която ви представяме тук, са особено популярни в последните години. Има специално изработени изделия за конкретни поводи и празници – за сватби, кръщенета и рождени дни. Тяхното предназначение е много специфично – в тях всеки гост трябва да остави пожеланието си към празнуващия в писмен вид.

Когато отиваме да празнуваме с близък, роднина или приятел, ние сме задължени да му поднесем хубав подарък, придружен от искрените ни благопожелания. Думите, изречени на глас, могат да въздействат изключително силно, но те имат съвсем кратък живот. Това, което ще се запази през годините е записаният текст.

Именно затова е важно да имате на разположение книга за пожелания за бебе, когато празнувате първия му рожден ден. Такъв дневник е редно да се осигури предварително, за да може всеки от новопристигналите гости да впише своите мили слова към рожденика преди да се впусне в празника. Добре е книгата да се поднесе от близък, ангажиран с подготовката, който ще бъде на мястото на празнуването преди пристигането на гостите.

Луксозен продукт с красива илюстрация

Тук е представен един изящно изработен, луксозен сувенир, който има пълния потенциал да се превърне в ценна семейна реликва. Книгата със сигурност ще се запази като специален споменник, в който думите на любими хора ще носят същия емоционален заряд, дори след десетки години.

Специалната книга за пожелания ще бъде мил спомен за настоящия рожденик. Красивата детска илюстрация на корицата ще го радва през първите години от живота му. Впоследствие, радостта ще бъде предизвикана от всички хубави неща, които приятели и роднини са му пожелали на първия му рожден ден.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се