✪ Надпис "Добре дошло мило бебе" украса на топ цена — Laser Boutique

Парти надпис "Добре дошло мило бебе"

Код на продукта: 100152-SET-G

В наличност


Цена: 15.00лв.
Възможни варианти:

* Цветове:


Кол-во:
     
Лесна поръчка

Парти надпис "Добре дошло мило бебе" × 1 бр.

Цена: 15.00лв.
Поръчка с един клик
  • Парти надпис "Добре дошло мило бебе".
  • Материал: ПВЦ.
  • Окачването става с двойно залепваща лепенка.
  • Размер: 60/ 17/ 0,4 см.
  • Цената е за 1 брой.

Появата на нов живот продължава да бъде възприемана от нас хората като чудо, а самото събитие е преломно за щастливите родители. Текстът „Добре дошло мило бебе” в никакъв случай не е кухо, лишено от смисъл приветствие. В него е събрана цялата радост, възторг и обич на света. Парти украсата може да бъде ваша още сега, стига да се възползвате от символичната ѝ цена.

За какви поводи е подходящ надписът?

Съдържащият приветствието Добре дошло бебе надпис е с много ясно предназначение. Той задължително трябва да участва в украсата на купона, с който ще се отпразнува раждането и изписването на бебето от родилния дом. Напълно ясно е, че самото новородено не би се трогнало особено от присъствието на тази парти декорация. Тя обаче ще стопли сърцата на всички останали – на родителите, на бабите и дядовците, на всички роднини и приятели на младото семейство.

Тържественият надпис „Добре дошло бебе” формира тематиката на тържеството. Той може да бъде поставен над вратата на апартамента, където малкото човече предстои да се прибере. Още по-ефектно би стоял над входната врата на къща, в случай че детенцето е родено под щастлива звезда и родителите му притежават просторен дом с дворно пространство.

В случай че тържеството за раждането / изписването на бебето ще се състои в заведение, то надписът би следвало да се постави в залата / салона, където ще се проведе празненството. По този начин на всички случайни хора ще стане ясен поводът за купона. Такъв празник си струва да се отбележи пищно и шумно, като украсата е съществена част от празника, създаваща съответното настроение.

Предназначен за многократна употреба

Надписът Добре дошло бебе е изработен от висококачествен PVC материал, който е здрав и устойчив на избледняване и механични повреди. Употребата му е многократна, така че след като изпълни основното си предназначение, можете да го заемете на други хора, на които скоро предстои да изпитат същата радост и възторг.

Удачно е да го поръчат агенции и заведения, организиращи подобни тържества. Цената на специалната украса е наистина изключително ниска, за да не се възползвате от възможността да празнувате пищно и със стил. Не се притеснявайте, че декорацията ще се покрие с прах, прибрана в някой кашон. Материалът е лесен за почистване. За разлика от хартиените украси, този продукт може да се мие.

Два цветови варианта – за момиче и момче

Надписът, приветстващ пристигането на новородено, се предлага в два цветови варианта – син и розов. Едва ли е нужно да поясняваме, че розовият модел е предназначен за посрещане на момиченце, а синият – за момченце. Разноцветните надписи за бебе ви позволяват да сте в синхрон с конкретната ситуация. Тоест, да посрещнете подобаващо мъничкия мъж или малката госпожица.

Вероятно изборът на цвят леко ви притеснява, защото искате да планирате посрещането на малкото човече от рано. Макар модерната техника да дава точни прогнози относно пола на все още неродените бебета, винаги съществува вероятност за изненади. Ние ви казваме: Не се безпокойте! Спокойно можете да изчакате появата на бебчето на бял свят, преди да поръчате синия или розовия надпис за бебе.

Възползвайте се от страхотната ни опция „поръчай сега, получи утре!”, която ви дава достатъчна преднина при организацията на тържеството. Не забравяйте, че новородените се изписват не по-рано от 2 – 3 дни след тяхното раждане. Имате достатъчно време да организирате купона – от напитките и храната, та чак до украсата. И не забравяйте да посочите желания цвят, когато създавате своята поръчка!

Стилен дизайн, напълно отговарящ на повода

Празничната ни украса за добре дошло бебе е стилистично и естетически издържана. Няма как сами да изработите толкова красив и пищен транспарант, особено предвид суматохата около самото събитие. Административните процедури по освобождаването на бебетата от родилния дом не са никак малко, а междувременно сигурно имате и довършителни работи по детската стая.

Символичната цена на декорацията ви забранява да се лишавате от истинско празнично настроение. Срещу съвсем скромна сума ще получите висококачествен пластмасов транспарант, чиято отлична художествена стойност е извън всякакво съмнение. Освен красивия шрифт, с който е оформен надписа, не липсват и типичните бебешки символи, вмъкнати в текста.

Качествено направените надписи Добре дошло бебе си личат по избора на материали и по художественото оформление. Има обаче един дребен, но съществен детайл, който също подсказва за качеството на декорацията. Това е начинът на закрепване. Парти украсата се поставя чрез самозалепваща лепенка върху стена или друга гладка и равна основа.

С покупката на специални приспособления, можете да направите висящи закупените надписи за новородено бебе. Стилистиката на транспаранта си остава една от най-атрактивните при украсяването на двор или помещение за всеки важен празник. Добрата новина е, че конкретният продукт ви позволява да украсявате според своите желания и виждания за естетика.

Закупената за добре дошло бебе украса не е излишен разход. На първо място цената на продукта е наистина изключително скромна, така че смело можете да вложите една незначителна сума пари в неговата покупка. Освен това, семейството ви вероятно ще се увеличава с още деца, за чието пристигане вече ще сте напълно подготвени - най-малкото с декорацията.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се