✪ Комплект фотоалбуми на топ цена — Laser Boutique

Комплект фотоалбуми

Код на продукта: CG950W

В наличност


Цена: 95.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Комплект фотоалбуми × 1 бр.

Цена: 95.00лв.
Поръчка с един клик

Комплект луксозни фотоалбуми Bambino, които ще съхранят спомените от всеки етап от порастването на вашето дете.

Характеристики:

  • Три броя албуми в бял цвят, всеки от тях с място за снимка на корицата за размер 7,5см. х 7,5 см.;
  • Всеки албум е за 24 бр. снимки с размер 10 х 15 см.
  • Твърди корици, обшити с плат;
  • На всеки албум има релефен елемент със сребърно покритие;
  • Всеки албум е за отделен етап от разтежа на детето - Новородено, Първи стъпки, Когато порастнах.
  • Луксозна кутия, в която се съхраняват трите албума.

В живота на всеки човек, а още повече на едно сплотено семейство, има толкова много мигове, заслужаващи да бъдат запечатани за следващите поколения. Най-добрият начин за съхранение на снимки си остава албумът, и понеже знаем, че предстои да направите безброй фотографии от паметни събития, ние от Baby Bouquet.com, ви предлагаме комплект луксозни фотоалбуми, в които да ги съберете.

Високо качество на изработка и материали

Този луксозен комплект е идеалният подарък за изписването на новородено. С него вие давате страхотни идеи на младите родители как да съберат и селектират снимките, запечатали едни от най-специалните моменти в живота на любимото им същество. Подаръкът ви ще бъде високо оценен, заради изящната му визия и безупречно качество.

Комплектът фотоалбуми е събран в луксозна кутия, за да не се разпиляват с времето и употребата. Кутията е твърда, подвързана с мека и приятна на допир текстилна подвързия.По същия начин са подвързани и самите албуми, чиито корици са също твърди. И понеже говорим за здрава и качествена изработка, не можем да не изтъкнем, че облицовката на  кутията и албумите е не просто залепена, а е обшита за максимална здравина и дълготрайност.

Всяко новородено преминава, без дори да осъзнава през низ от празнични събития, които някой ден вероятно би искало да съпреживее напълно осъзнато. Това задължава родителите, както и останалите близки роднини да запечатат с камерите си колкото се може повече мигове от светлия празник. Изписването, погачата, прощъпулника, кръщенето – снимките от тези лични празници следва да се поставят в първия фотоалбум от комплекта.

Поредица, която ще ви помогне да подредите снимките в хронологичен ред

Всеки от фотоалбумите в комплекта има своето хронологично място в семейната ви колекция. Първият е озаглавен „Новородено”. В него е най-удачно да съберете фотосите от изписването на бебчето от родилния дом и всеки следващ паметен момент. Албумите са с капацитет на съхранение 36 бр. снимки с размер 10 х 15см.

Вторият луксозен албум за снимки е озаглавен „Първи стъпки”, което подсказва, че времето за неговото запълване ще настъпи малко преди или с навършване на първата годинка. Албумите могат да се запълват и тематично, а не само в хронологичен ред. Например, първият може да се изпълни само с моментите от изписването, а вторият да съдържа тези, на които детенцето започва да прохожда.

След изпълване на втория бебешки фотоалбум, идва ред на третия, който е озаглавен „Докато растях” (As I grow). Той ще бъде изпълнен с фотосите от множество събития с първостепенно значение – срещите с дядо Коледа, първият ден в детската градина, рождени дни, първи учебен ден и т.н. Всеки от албумите предлага място за снимка на корицата, която по ваше усмотрение може да подсказва тематиката.

Комплектът луксозни албуми за снимки е не просто стилен, практичен и изключително красив, а преди всичко идеалният символичен подарък за семейството, създало нов живот. Прехласнати от материалните ценности, хората отдават все по-малко значение на емоционалния заряд, който подаръкът им би могъл да носи в себе си. Ние ви предлагаме една страхотна идея за подарък, с чиято помощ ще се запечатат най-важните мигове от живота на един мъничък човек.

Не забравяте да добавите и поздравителна картичка към подаръка, предоставен от нашия онлайн магазин!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се