Сребърна (925) военна плочка с възможност за гравиране — Laser Boutique

Сребърна (925) военна плочка с възможност за гравиране

Код на продукта: 29368

В наличност


Цена: 90.00лв.
Възможни варианти:

Добави верижка:
Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна (925) военна плочка с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 90.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърна (925) военна плочка с възможност за гравиране 

 Един от най-продаваните ни! Изглежда добре с всяко облекло. Страхотна зона за гравиране!

тегло ~ 4,4гр с родиево покритие 

дължина - 50мм
ширина - 27 мм
подарък за мъж. Изделието, представено тук, е изработено от висококачествена стоманена сплав, която чисто визуално се доближава максимално до среброто. Това, което ще направи подаръка ви наистина специален, е гравирането. Не се отказвайте от уникалната възможност да персонализирате своите подаръци. Ние ви я даваме.

Накит с автентично мъжествено излъчване

Военната униформа и атрибути са символ на мъжество, смелост и доблест. Плочки, като изделието представено на тази страница, са отличителен персонален знак на всеки войник в американската армия, а също и във военните сили на НАТО. Върху плочата са отпечатани лични данни на съответния военен под формата на комбинация от букви, цифри и други символи.

Табелка от такъв тип е възприета като идеалното мъжко колие и точно в това ѝ качество тя влиза в нашата специална мъжка колекция. Автентичните плочки се изработват от алуминий – лек материал, който не подлежи на корозия. Колието с военна плочка, което ние ви предлагаме, е направено от качествена стомана, която също няма да изгуби отличните си качества след намокряне.

Отлична зона за гравиране

По-голямата част от подаръчните ни продукти могат да бъдат гравирани, като милитъри плочката от стомана не прави изключение. Предимството на конкретното стилно бижу е, че предоставя достатъчно голяма зона за гравиране. Това ви позволява да развихрите своята фантазия при избора на текста и символите, които бихте желали нашите майстори гравьори да поставят върху вашия подарък.

Изборът на автентична военна плочка за гравиране е чудесно решение. Мъжете в по-голямата си част биха одобрили такъв жест и носили колието с огромно удоволствие. Уверяваме ви, че накитът стои много добре както с тениска, така и със спортна риза, пуловер или друг тип дреха. Не забравяйте да ни оставите в предназначеното за целта поле текстът, който искате да гравираме върху плочката.

Изделието се доставя в красива подаръчна кутия – готово за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се