✪ Класическо джобно метално шише за алкохол от неръждаема стомана. на топ цена — Laser Boutique

Класическо джобно метално шише за алкохол от неръждаема стомана.

Код на продукта: 1202-8

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Класическо джобно метално шише за алкохол от неръждаема стомана. × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик

Класическо джобно метално шише за алкохол от неръждаема стомана.

  • Отпред има място за персонализирано гравиране.
  • В стилна опаковка.
  • Обем: 238мл.
  • Размер на продукта:90 x 125 x 20 mm

Много мъже ще се зарадват на подарък джобно шише за алкохол. Ние ви предлагаме един изключително стилен модел, който може да се персонализира. Бутилката джобен формат е предназначена за любителите на активности на открито – лов, риболов, туризъм. С кожената си облицовка, тя няма да се изплъзва от ръцете дори в най-мразовитото време.

Гравирана плоска бутилка – защо е страхотен подарък?

Много голям процент от представителите на силния пол намират за очарователна суровата зимна природа. Някои прекарват времето си на открито, практикувайки любимото си хоби, а за други, това е задължение. На всички тях понякога е нужна глътка силен алкохол. Алкохолът подобрява кръвообръщението и повишава телесната температура. По този начин защитава от измръзване.

За съхранение на малко количество спиртна напитка могат да се използват импровизирани пластмасови и стъклени бутилки, но истински стилните мъже не биха се задоволили с този вариант. За една определена категория господа е важно да покажат стил и класа, дори когато ловят риба, преследват дивеч или покоряват стръмни планински върхове.

На такъв човек си заслужава да подарите елегантно метално шише за алкохол. Гравираният надпис в предната част на бутилката ще я превърне в персонален атрибут, с който собственикът ѝ ще се гордее. Като цяло гравираните подаръци се радват на огромен успех. Красиво гравираният текст с вложено специално послание към съответния човек, превръща една обикновена вещ в скъп сувенир и мил спомен.

Висококачествен продукт, който ще гравираме с текст по ваше желание

Плоското метално шише за алкохол е изделие от най-висока класа. Това е продукт, който превъзхожда други метални шишета по множество показатели. Превъзходни са както неговата визия, така и качеството. Съдът е изработен от висококачествена неръждаема стомана. Металическият матов финиш е изключително приятен както на вид, така и на допир.

Стените му са облицовани с черна кожа. Тя създава приятно усещане за пръстите при използване в много студено време и осигурява стабилен захват. В средата на джобното плоско шише за алкохол е оставено поле за гравиране. Не забравяйте да ни оставите текста, който искате да гравираме!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се