Бележник Дневникът на един СУПЕР УЧИТЕЛ — Laser Boutique

Бележник "Дневникът на един СУПЕР УЧИТЕЛ"

Код на продукта: 100530-2

В наличност


Цена: 15.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Бележник "Дневникът на един СУПЕР УЧИТЕЛ" × 1 бр.

Цена: 15.00лв.
Поръчка с един клик

Бележник "Дневникът на един СУПЕР УЧИТЕЛ" /кожа/. - 116 раирани листа с твърди корици

  • Размер на бележника - 21 см. х 14,5 см. х 2 см.

Цената е за 1 брой.

Всеки от нас носи в сърцето си спомена за един великолепен учител, който не просто е предал важни знания, но е формирал голяма част от житейския ни мироглед. Ако искате да направите великолепен подарък на един изключителен педагог, поднесете му "Дневникът на един СУПЕР УЧИТЕЛ". Бележникът е луксозен, удобен и изпълнен с огромен сантиментален заряд.

Учителят – човекът, който заслужава специален подарък

Учителите са хората, на които разчитаме да положат основите на бъдещото развитие на децата ни. Сред тях има уникални хора, притежаващи невероятен усет и способност да открият потенциала у всяко дете. Учителят може да открие вродени заложби и таланти във всеки от своите ученици и да помогне те да излязат на повърхността.

Ако в живота на вашето дете има такъв специален педагог, то най-малкото, което можете да направите, е да изразите своята благодарност. Поднесете на учителя един на пръв поглед тривиален предмет, който със сигурност ще го трогне до сълзи. Въпреки, че учителската професия е трудна и неблагодарна, виждайки надписа „супер учител”, въпросният човек ще осъзнае, че си е заслужавало.

Дневник, изработен по брилянтен начин

Макар да живеем изцяло в дигитален свят, в който ежедневно използваме различни устройства, бележникът в класическия му вариант, продължава да бъде използван. Учителите следват натоварен работен график и винаги ще намерят приложение за един красив и стилен бележник. Дневникът на един супер учител е продукт с прелестна визия и безупречно качество.

Размерът му е съвсем компактен: 21 см. х 14,5 см. х 2 см с налични 116 раирани листа. Моделът е с твърди корици, облицовани с мека и приятна на допир кожа. За допълнителна здравина, кожената подвързия е обшита с фин класически тегел. Предната корица е перфектно декорирана. Освен затрогващият надпис, на предната корица има илюстрации на академична тематика.

Бележникът е с унисекс дизайн, подходящ за учители от двата пола. Ще ви го доставим в красива опаковка, готов за поднасяне. Няма нужда да добавяте картичка или специално послание. Текстът на предната корица казва всичко, което думите могат да изразят.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се