✪ Кутия за бижута в сив цвят Rossi голяма на топ цена — Laser Boutique

Кутия за бижута в сив цвят Rossi голяма

Код на продукта: WA13904

В наличност


Цена: 100.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кутия за бижута в сив цвят Rossi голяма × 1 бр.

Цена: 100.00лв.
Поръчка с един клик
  • Красива кутия за бижута в сив цвят Rossi.
  • Удобна и практична.
  • Може да подредите своите красиви бижута, така че всяко да си има свое място.
  • Има отделение за пръстени, обеци, гривни и по-големи бижута като колиета и часовници.
  • Материал: Еко кожа/ Метал/ Дърво/ Текстил.
  • Размери: 18/ 25/ 13,5см.

Какво да подарите на своята любима или близка приятелка, майка, сестра? Ако въпросната дама е почитател на изисканите аксесоари и накити, определено си заслужава да изберете голямата ни кутия за бижута Rossi в сив цвят на дамаската. Моделът предлага множество отделения за различни по вид и размер ювелирни изделия. Така скъпоценностите ще бъдат перфектно организирани, достъпни и защитени от повреди.

Защо луксозните кутии за бижута си остават класически подарък?

Луксозните кутии за бижута продължават да бъдат класически подарък, издържайки теста на времето в контекста на добре обмислените и скъпи подаръци. Те символизират значимостта и стойността на бижутата, които съхраняват. Луксозната кутия не само допълва красивия облик на бижутата, но и подобрява цялостното изживяване при подаряването.

Едно толкова стилно приспособление като кутията Rossi добавя допълнителен слой елегантност и изтънченост, превръщайки акта на получаване на бижута в истински празник. Луксозните кутии за накити имат двойно предназначение, предлагайки сигурно и стилно съхранение на скъпи и деликатни аксесоари.

Доброто вътрешно оформление на кутията гарантира безопасното съхранение на ценни и скъпи бижута, предотвратявайки тяхната повреда или загуба. Стилният и добре организиран интериор също така радва окото, защото бижутата, поставени на правилното място, изглеждат като във витрината на престижна ювелирна марка.

Продукт, който сам по себе си е бижу

Луксозната кутия за бижута Rossi е истинско бижу сама по себе си. Елегантният дизайн, фините материали и прецизната изработка, превръщат модела в достойно украшение за тоалетката на изисканата жена. Моделът е изработен от висококачествени материали: дърво, метал, текстил и еко кожа. Дървото и металът осигуряват здравина на изделието, а кожата и текстилът правят докосването до него изключително приятно.

Кутията е организирана на три нива, като всяко ниво може да се сваля и добавя или да променя своето място. Този аспект на дизайна прави кутията много удобна при пътувания, тъй като размерът ѝ може да се адаптира към изискванията за обем на багажа. Ще ви доставим този луксозен подарък в стилна фирмена опаковка, готов за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се