✪ Сребърни обеци фиби с продълговати камъни на топ цена — Laser Boutique

Сребърни обеци фиби с продълговати камъни

Код на продукта: СО487

В наличност


Цена: 50.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци фиби с продълговати камъни × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик

Стилни и нежни сребърни обеци.
Изработка от родирано сребро, изтънчени циркони и свеж диазйн.
Размер: Дължина: 2см.; Ширина: 0,4см.;
Грамаж: 1,80гр.
Материал: Silver 925.
Цвят сребро: Родирано сребро.
Закопчалка: Промушващи се.
Камък: Циркони.
Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Изключително атрактивни обеци фиби от искрящо родирано сребро ще стоят прелестно на всяка дама. Предлагаме един изящен продукт с превъзходно качество, прелестна визия и много изгодна цена. Независимо дали ще ги изберете за себе си или за подарък, гарантираме, че няма да съжалявате. Моделът е подходящ за дами с всякакъв овал на лицето и за всякакви поводи.

Родираното сребро – несравним блясък и дълготрайност

Обеците с дизайн „фиба” са изработени от стърлингово сребро с родиево покритие. Среброто, известно в ювелирните среди като „стърлингово” представлява сребърна сплав с изключително висока чистота и качество. Съдържанието на благородния метал в сплавта е цели 92.5%, докато останалите 7.5% са други метали (най-често мед), добавени, за да придадат твърдост и ковкост на твърде мекия благороден метал.

Сребърните изделия са изключително луксозни и красиви, но имат един основен недостатък – потъмняването. За да решат този неприятен проблем, производителите на бижута покриват готовите изделия с тънък слой Родий. Родият е също благороден метал, принадлежащ към семейството на платината. Той има значително по-висока химична и механична устойчивост, поради което изпълнява перфектно ролята на защитно покритие, подсилвайки същевременно блясъка на сребърното бижу.

Декорирани с циркони

Обеците изглеждат изящни, не само заради подсиления блясък на среброто, но и поради наличието на обаятелни продълговати камъни – циркони. Цирконът е полускъпоценен камък, чиято визия е доста сходна с тази на диаманта. Сходството се дължи на почти същата способност на циркона да пречупва светлината.

Красивите сребърни обеци фиби са модел тип висулка. За поставянето им се използва приспособление във вид на кука, която се промушва през отвора на ухото. Това е най-елементарният тип укрепване, отличаващ се с максимално удобство. Липсата на механизъм за закопчаване значително улеснява поставянето и свалянето на бижуто.

Всички наши ювелирни продукти се доставят заедно със сертификат за качество и произход. Сертификатът изпълнява функцията на гаранция, удостоверявайки, че материалите съответстват на посочените от произвоидителя характеристики. Ще получите обеците красиво опаковани и готови за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се