✪ Дамски сребърен пръстен Пирон на топ цена — Laser Boutique

Сребърен пръстен Пирон

Код на продукта: СДП561

В наличност


Цена: 54.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен пръстен Пирон × 1 бр.

Цена: 54.00лв.
Поръчка с един клик

Ефектен дамски пръстен с модерна изработка във формата на пирон, допълнен от бляскави циркони и нежно родирано сребро.

  • Размери: Дължина: 0,6см.; Ширина: 0,2см.
  • Грамаж: 1,94гр.
  • Материал: Silver 925.
  • Цвят сребро: Родирано сребро.
  • Камък: Циркон.
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Уникалният пръстен пирон трябва да ви принадлежи, особено ако вече притежавате сребърната ни гривна със същия дизайн. Създайте си екстравагантен и впечатляващ комплект от висококачествени сребърни бижута, защото цената им ви го позволява. И двете изделия са създадени специално за дамите-бунтарки, които харесват експанзивния стил както в дрехите, така и в аксесоарите.

Насладете се на красивия блясък на родираното сребро

И гривната, и ефектният сребърен пръстен пирон, са изработени от родирано сребро Проба 925. С какво родираните сребърни накити са по-различни от класическите? На първо място с повишения си блясък, който не се губи с времето и употребата. За разлика от стандартните сребърни пръстени, „пиронът” няма да потъмнее и да се покрие с патина след известно време.

Родираните ювелирни изделия имат специално защитно родиево покритие, което предотвратява окислението на благородния метал и загубата на естествения му блясък. За целта се използва разтопен родий, който се полага върху готовото сребърно изделие по метода на галванизацията. Родият е благороден метал от групата на платината, но е твърде мек и неустойчив, за да се използва самостоятелно за изработката на бижута.

Дизайн, който осигурява „Уау” ефект

Уникалният дамски пръстен пирон е с незатворена, спираловидна форма. Той опасва пръста, точно както пиронът би се увил около него, ако беше достатъчно мек, за да може да се огъне по този начин. Именно в това се състои ефектът на дизайна – в илюзията, която създава. Бъдете сигурни, че бижу като това няма да остане незабелязано от околните, особено ако го носите в комплект с гривната.

Родираното покритие на пръстена не е единственият елемент, който допринася за бляскавия му облик. Около главата на пирона са инкрустирани множество малки камъчета циркони, които подсилват допълнително красотата на това ефектно изделие. Ние ви предлагаме сребърния пръстен пирон на супер изгодна цена, така че не се колебайте. Накит като този не се среща често на ювелирния пазар, следователно, носейки го, ще бъдете уникални, различни и впечатляващи.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се