✪ Сребърен пръстен Естествен син топаз на топ цена — Laser Boutique

Сребърен пръстен Естествен син топаз

Код на продукта: СДП287

В наличност


Цена: 39.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен пръстен Естествен син топаз × 1 бр.

Цена: 39.00лв.
Поръчка с един клик

Изящен дамски пръстен нежно цвяте с естествен син топаз.
Размери: Дължина: 1,20см.; Ширина: 1,20см.
Размер: 51.
Грамаж: 2,34гр.
Материал: Silver 925.
Цвят сребро: Родирано сребро.
Камък: Естествен син топаз.
Карат: 1,25ct.
Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Ако любимата ви жена обича експресивните накити, но все още няма красив сребърен пръстен с естествен син топаз, ние от онлайн магазин Laser Boutique ви даваме възможност да коригирате този пропуск. Предлагаме едно уникално бижу от родирано сребро с инкрустирани в него естествени камъни. Цената му е невероятно ниска за качествата, които то притежава.

Подарете цвете от топази, вместо букет, чийто живот е твърде кратък

Има толкова много празници (лични и официални), на които е редно да изненадате дамата на сърцето си с красив подарък. Момичетата обичат бижута, при това не само диаманти. Някои представителки на нежния пол биха били изключително щастливи от притежанието на сребърен пръстен с топаз.

Декоративният елемент на пръстена е оформен като цвете, във всяко от листенцата на което е инкрустиран този толкова изящен скъпоценен камък. Топазът се среща в множество разновидности, но най-красив е в морско син цвят. Синият нюанс на камъка се съчетава отлично с блясъка на родираното сребро. Камъните не биха изглеждали така прелестно, ако украсяваха който и да е златен накит.

Отлично качество на изработка и материали

Пръстенът е с инкрустирани в него 5 автентични топаза - 1.25 карата. Сред множеството предимства на изделието е високата устойчивост и прелестна визия на среброто. Родиевото покритие подчертава естествения блясък на сребърните бижута, но то също служи като защита срещу химични и физични въздействия. Родираното сребро не потъмнява с времето и е в пъти по-устойчиво на надраскване и деформация.

Относно топаза, украсяващ този изискан сребърен пръстен, можем да кажем, че е избран един от най-красивите представители на въпросния естествен минерал. По начало за топаза не са характерни оптичните ефекти, но в някои случаи, при много добра шлифовка, се наблюдава много ефектна дисперсия на светлината. Такъв е случаят с пръстена цвете, който ви предлагаме.

Елегантното бижу се доставя в красива подаръчна опаковка – готово за поднасяне. Заедно с пръстена ще ви бъде предоставен сертификат за качество и произход – документ, доказващ абсолютната автентичност на скъпоценните материали.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се