Сребърен (925) медальон за снимка и възможност за гравиране с овална форма — Laser Boutique

Сребърен (925) медальон за снимка и възможност за гравиране с овална форма

Код на продукта: Z1818R

В наличност


Цена: 75.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен (925) медальон за снимка и възможност за гравиране с овална форма × 1 бр.

Цена: 75.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърен (925) медальон за снимка и възможност за гравиране с овална форма

  • Плоски ръбове
  • тегло ~ 3,6g
  • дължина - 28мм
  • ширина - 15мм
  • дебелина - 5мм

Инструкции за персонализация:

Моля въведете текста в предоставеното поле.

Виждали сме ги в старите филми и сме чели за тях в старите книги, но днес почти никой не носи този тип отварящи се медальони. Подарете нетрадиционно бижу със старинен дизайн на специална жена. Този сребърен медальон със снимка може да бъде романтичен подарък от любимия или дар от децата. Във всеки случай ще бъде любим накит с висока естетическа и сантиментална стойност.

В какво се крие очарованието на медальоните със снимки?

Медальоните, в които са поставени снимки, притежават невероятно очарование. Познати са още от средновековието, когато фотографията дори не е била изобретена от човека. Благородните дами са носили на гърдите си златен и сребърен медальон със снимка/миниатюрен портрет на любимия, близо до сърцето си.

Този тип накити имат огромна сантиментална стойност. Те са предавани от родители на техните деца като скъпа семейна реликва. Понякога в такова отварящо се бижу е вмъквана и къдричка от косата на скъп човек – любим или дете. Днес трудно можем да забележим такова бижу, носено от млад и модерен човек. Това е причината, медальонът да бъде едно от най-интересните ни предложения.

Чудесна идея за подарък на любимата жена

Красивият сребърен медальон за снимка е не само прелестно ювелирно изделие, но и чудесна идея за интересен и необичаен подарък на специална жена. Можете да го поднесете в дар на своята половинка по специален повод, както и да го подарите на своята майка. Майките са тези, които ще оценят най-високо милия жест.

Дамският медальон за снимка е изработен от висококачествено класическо сребро проба 925. Той позволява носенето на две снимки от вътрешната страна – една на гърба на капака и една от другата страна. Можете да го поднесете заедно с поставените вътре снимки, за да постигнете желания ефект. Уверяваме ви, че подаръкът ви ще предизвика бурята от позитивни емоции, която сте очаквали от самото начало.

Ще получите бижуто в красива подаръчна опаковка, придружено от сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се