Колие розово сребро с Дървото на живота 296 на топ цена — Laser Boutique

Колие розово сребро Дървото на живота 296

Код на продукта: СДК296

В наличност


Цена: 65.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Колие розово сребро Дървото на живота 296 × 1 бр.

Цена: 65.00лв.
Поръчка с един клик

Фино дамско колие с красива изработка изцяло от родирано розово сребро и нежни детайли образуващи Дървото на живота, обгърнато от бляскави оникси.

  • Размери: Дължина синджир: 40см + 5см.; Дължина елемент: 2см.; Ширина: 2см.;
  • Грамаж: 3,44гр.;
  • Проба: Silver 925.;
  • Цвят сребро: Родирано розово сребро.;
  • Камък: Оникс.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход

Предлагаме ви розово колие с дървото на живота от сребро – един прелестен подарък за любимата жена. Този ювелирен шедьовър е създаден за специални дами с изискано излъчване и афинитет към дълбоката мистичност. Цената му е ниска, както на повечето ни сребърни бижута, но родиевото покритие го кара да изглежда като направено от чисто розово злато.

С какво символът, изобразен на колието е толкова специален?

Дървото на живота, изобразено в това колие, е понякога наричано Дърво на Света или Дървото на познанието. То се появява в митологията и фолклора на почти всички култури. Значенията на символа варират леко в различните култури. Въпреки това, общата концепция, която всички споделят, е идеята, че мистичното дърво свързва физическия и духовния свят и е основополагащо за поддържане на целия живот.

Фактът, че този древен символ на живота е дърво, не е случаен. В крайна сметка през цялата история хората са отдавали почит на дърветата. Сякаш нашите далечни предци ясно са разбирали колко важни са дърветата за поддържане на живота на Земята, дори още преди появата на научните доказателства.

Значението на това специално дърво е залегнало в митологията. Различни народи като викингите, древните египтяни, келтите, индианците, еврейските мистици и други са включили уникалното дърво на познанието в своите митологии. По своята същност този специален представител на земната растителност спомогна да се обясни божествения план за сътворението и ролята на хората във вечния кръговрат.

В скандинавската митология, този символичен образ е наричан дървото на викингите. Древните хора от скандинавските страни са го наричали Игдрасил: „Дървото беше масивно и израсна от кладенеца на Урд, който беше безкраен басейн, съдържащ универсална мъдрост и мощни космически сили. И днес в много култури се вярва, че този символ крие в себе си целебна космическа енергия.

Изящно и впечатляващо бижу

Заслужава си да поднесете красивото сребърно колие Дървото на живота на специална жена. Тя ще бъде очарована от стилния му дизайн и необичаен за среброто цвят. Розовото сребро е слабо разпространено в сравнение с розовото злато. Цветът се дължи на специални добавки в сребърната сплав, които ѝ придават меки, слънчеви нюанси.

Предлагаме Дървото на живота колие на изключително изгодна цена, която могат да си позволят голяма част от нашите клиенти. Уверяваме ви, че тук виждате едно превъзходно бижу с рядко срещани характеристики. Освен розовият му цвят, колието е специално и с родиевото си покритие. Родираните сребърни бижута са уникални с това, че не губят бързо яркия си блясък.

Накитът ще ви бъде доставен заедно със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се