Златна гривна с червен конец Дървото на живота 137

Златна гривна с червен конец Дървото на живота 137

Код на продукта: ДТГ132

В наличност


Цена: 225.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна с червен конец Дървото на живота 137 × 1 бр.

Цена: 225.00лв.
Поръчка с един клик

Златна гривна с червен конец "Дървото на живота" - Нежен червен конец и "дърво на живота",
изработено от красиво жълто злато и ефектни миниатюрни циркони.
"Дървото на живота" е символ на сила, дълголетие и могъщество.
Размери: Регулируема;  Дължина на елемент: 1см.; Ширина на елемент: 1,3см.;
Грамаж: 1,26гр.;
Вид метал: Жълто злато.;
Проба: 14Kt - 585.;
Камък: Циркони.;
Вид гривна: Червен конец.;
Гаранция: Сертификат за качество и произход.
 

Един чудесен подарък за всеки повод е красивата златна гривна с червен конец дървото на живота. Това е комбинация от модерно бижу и мощен амулет, който пази от лоши очи, болести и нещастия. Златният орнамент повишава не само естетическата му, но и сантименталната му стойност. Това е едно стилно изделие, с което ще зарадвате дамата на сърцето си.

Талисманът – начин да покажете, че сте загрижени

Има хора, които обичаме толкова силно, че сме готови да ги браним от видими и невидими сили. Чрез червения конец вие осигурявате мощна защита на любимото си същество, като го пазите от нежелани въздействия на енергийно ниво. Носенето на червени конци на ръката е древна традиция, спазвана не само по нашите географски ширини.

Вярва се, че конецът носи здраве и късмет на този, на чиято ръка е завързан. Затова често се завързва преди пътуване и сериозни изпитания. У нас най-разпространен е обичаят конците в червено да се носят от малки деца и наскоро родили жени. Затова смятаме, че гривната би била чудесен подарък за жена, която наскоро е станала майка. Дървото на живота – елементът от злато в тази гривна е пожелание за дълголетие.

Високо качество на материалите и невероятна красота на дизайна

Гривната е изработена от първокласни материали. Декоративният детайл е изработен от класическо 14-каратово жълто злато, украсено с бели циркони. Малките камъчета са подредени върху короната, придавайки на цялостната композиция невероятно изящество. Мястото, където се свързва орнамента с конеца е декорирано с малки златни мъниста.

Конецът не отстъпва по достойнства на златната декорация. Елегантната златна гривна дървото на живота е изработена от висококачествено синтетични нишки. Както материалът, така и багрилата са напълно безопасни. Конецът не се къса, не дразни кожата и не се отпуска при намокряне. Дължината му е регулируема посредством възела. Универсално бижу с размер, подходящ за всички.

Гривната се доставя заедно със сертификат за произход и качество, който гарантира автентичността на материалите.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се