✪ Музикални кутии за бебе на топ цена, детска музикална кутия за подарък — Laser Boutique

Музикални кутии

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Прекрасна ротационна музикална кутия със сребърно покритие
Прекрасна ротационна музикална кутия със сребърно покритие
135.00лв.
Музикална кутия за бижута - Спящата красавица
Музикална кутия за бижута - Спящата красавица
55.00лв.
Музикална кутия Малкият принц - зелена
Музикална кутия Малкият принц - зелена
48.00лв.
Музикална кутия за бижута Пепеляшка
Музикална кутия за бижута Пепеляшка
55.00лв.
Музикална кутия Паун
Музикална кутия Паун
38.00лв.
Музикална кутия за бижута Пепеляшка
Музикална кутия за бижута Пепеляшка
55.00лв.
Музикална кутия за бижута
Музикална кутия за бижута
55.00лв.
МУЗИКАЛНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА - АРИЕЛ
МУЗИКАЛНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА - АРИЕЛ
55.00лв.
Разпродадено

Има различни причини да изберете именно музикална кутия за подарък. В зависимост от избрания модел, подаръкът би могъл да се поднесе на дете и на възрастен – най-често жена. Фините същества – деца и жени ценят подобни красиви и сантиментални изделия. Подобна вещ, притежаваща способност да свири лирични мелодии съвсем не е отживелица. Напротив, нейното ретро излъчване в модерния дигитален свят има още по-висока емоционална стойност.

Кое е различното при тази група подаръци?

Музикалните кутии са механичен музикален инструмент, който произвежда звуци в резултат от сцеплението между издатини, разположени върху въртящ се цилиндър и зъбците на метален гребен. Мелодията, възпроизведена от устройството, се определя от дължината на зъбците на гребена и реда на разположение на издатините.

Съществуващите и днес музикални кутии стават особено популярни в края на 19-ти и началото на 20-ти век, малко преди изобретяването на грамофона. Мелодиите, произвеждани от кутиите имитират много добре популярни песни, свирени на форте пиано. Тяхното основно предназначение е било да служат за съхранение на сантиментални вещи и бижута.

С мелодията си, кутията е изпълнявала две ключови свойства – да създава подходящо меланхолично или жизнерадостно настроение, и да служи като защита. Докато аристократичните дами са разглеждали скъпоценните си реликви под звуците на музиката, те са били обземани от ураган от емоции. На това си качество, кутията дължи основния си емоционален заряд.

Музикалното оформление в кутиите е всъщност първият вид аларма, изобретена от човека. В случай че някой отвори кутията без знанието и позволението на нейния собственик, същият би могъл своевременно да научи за съответната дързост, стига да се намира достатъчно близо, за да чуе познатата мелодия. Неслучайно в това уникално за времето си приспособление знатните девойки и дами са пазели любовните си писма.

Доколко уместно е днес да подарите подобно приспособление?

Да избереш луксозна музикална кутия за подарък все още не е глупаво и неуместно, особено ако подаръкът е предназначен за една малка и фина госпожица, запленена от приказните истории за принцове и принцеси. Подобно ефектно приспособление ще се хареса на почти всички малки момиченца, а то същевременно би било чудесна декорация за тематично обзаведената детска стая.

От каталога ни можете да изберете страхотна музикална кутия за бебе, която да подарите на изписването, на погачата или на кръщенето на малкото ангелче. Подбрали сме едни от най-изящните изработки, пленяващи не само с формата и визията си, но и с класическите си мелодии, сред които и откъси от „Вълшебната флейта” и други произведения на Моцарт.

Какво е особеното при бебешките ни Music Box подаръци? Те са различни с това, че позволяват на вас или родителите на малкото човече да бъдат окичени с негови снимки. При включване на кутията, тя започва не само да свири, но и да се върти (ротиращите модели), показвайки различни изображения на бебето. С такъв подарък вниманието на всяко бебе ще бъде привлечено и задържано достатъчно дълго.

Сребърното покритие присъства в някои от изделията и по-конкретно в серията Мече и луна, познати още като „Twinkle Twinkle“. Този тип музикална кутия за деца е идеален за малчугани на възраст около една годинка и подходящ за съхранение на различни семейни реликви – кичурче коса от кръщенето, сребърна лъжичка, кръщелно свидетелство и т.н. Моделът е наличен в розово и синьо, съответно за момиче и момче.

На малко по-големите ни приятели бихте могли да подарите изключително красива детска музикална кутия със сюжет от любимо анимационно филмче – „Замръзналото кралство”, „Малкият принц”, „Феята Парма” и др. Имаме чудесни варианти с едно и цели три чекмеджета, в които малките ни приятели могат да пазят своите ценни „съкровища”.

Музикалните устройства са страхотна декорация за стаята на всяка кокетна госпожица, затова в никакъв случай не се отказвайте от тях за сметка на кукли и други играчки, каквито всяко дете има в изобилие. Поводът няма значение – той би могъл да е всеки личен празник, както и Коледа и Нова година.

Освен че ще ви позволим да закупите супер оригинална музикална кутия на достъпна цена, ние също ще ви помогнем да я персонализирате. Можем да гравираме всяко изделие, украсявайки го с текст, символ или друг желан от вас стилен детайл. Не забравяйте да ни предоставите текста за гравиране в съответното поле, както и да се свържете с нас, в случай че не го откривате. Ние се ангажираме да изпълним всяка ваша заявка коректно и в максимално кратък срок.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се