✪ Фоторамка за ехографска/видеозон снимка на топ цена — Laser Boutique

Фоторамка за ехографска/видеозон снимка

Код на продукта: FA512

В наличност


Цена: 25.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Фоторамка за ехографска/видеозон снимка × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

Алуминиева фоторамка за снимка с размер 13 см. х 9 см. от видеозон/ехограф.

  • Украсена с гравирани звезди и надпис ''baby's scan''.
  • Запечатайте във времето този незабравим спомен.
  • По желание може да се гравира/персонализира с надпис по ваше желание. 

Инструкции за гравиране:

Моля, въведете текст в предоставеното поле.

Новината, че хора от близкия ви семеен или приятелски кръг очакват дете, заслужава подобаващо отношение. Прието е да им бъдат поднесени тематични подаръци, свързани с появата на малкото човече. Ние ви предлагаме един много оригинален подаръчен продукт – персонализирана фоторамка за снимка от видеозон. Рамката принадлежи към колекцията Impressions – една изискана гама подаръци за новородени.

Първата среща с бъдещото ви дете – момент, който трябва да се запечата

Докато в миналото родителите са виждали за първи път своите рожби в родилния дом, то днес ситуацията е доста различна. Съвременната медицинската техника позволи на бъдещите родители да се срещнат с нероденото си дете още в първите няколко седмици от неговото зачеване. За нетренираното око е доста трудно да различи малкото човече на ехографската снимка, но тя все пак се пази като скъп сувенир.

Рамката, която ви предлагаме, е предназначена специално за ехографски/видеозон снимки. Това е тематичен сувенир, в дизайна на който е описано неговото предназначение – ‘’Baby’s Scan’’. Можете да го поднесете като подарък по случай завършването на първия триместър от бременността, на бебешкото парти, малко преди раждането или по друг повод.

Страхотен бонус от нас е възможността за персонализиране на фоторамката. По ваше желание ще гравираме текст в лицевата част на рамката. Гравюрите се изработват съобразно особеностите на материала, така че да бъдат добре четими/видими от всякакво разстояние. Необходимо е да ни предоставите текста, който искате да гравираме в обособеното за целта поле.

Привлекателен дизайн и висококачествени материали

Декоративната фоторамка за ехографска снимка е изработена от алуминий. Алуминият е лек, но изключително здрав метал, който е напълно неподатлив на корозия. Независимо в какви условия на влажност ще бъде изложена снимката и как рамката ще бъде почиствана, тя ще запази привлекателния си облик дълги години наред.

Ще се запази и гравюрата, изработена от нашия екип. За да изпълнят перфектно задачата по гравиране, нашите специалисти използват най-модерна лазерна техника. Надписите контрастират на сивия      металически фон и остават видими при всяко разстояние и ъгъл на гледане.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се