✪ Фотоалбум Baby Shower на топ цена — Laser Boutique

Фотоалбум Baby Shower

Код на продукта: CG1056

В наличност


Цена: 45.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Фотоалбум Baby Shower × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Bambino фотоалбум за бейби шауър. Албумът съдържа 40 страници. Предназначен е за 80 броя снимки с размер 10 см. х 15 см.

Стилен подарък в кремав цвят, подходящ както за момиче, така и за момче.

Завършва със сатенена панделка. Албумът е украсен с три фигурки със сребърно покритие.

Фотоалбум Baby Shower ще ви бъде полезен ако отивате на бебешко парти. Това е един красив сувенир, в който могат да се съхраняват снимките от първите месеци след появата на бебето. Висококачествените материали и безупречната изработка подсказват, че става въпрос за един луксозен продукт. Подходящ както за новородени момичета, така и за момчета.

Подаръци преди раждане на детето – нова традиция, която ще обикнете

Baby Shower е стара западна традиция, която наскоро се появи и по нашите географски ширини. Това е специално парти, на което присъстват само жени. Купонът се провежда малко преди раждането на детето. Целта му е да бъдат предадени подаръци, които ще бъдат полезни при отглеждането на малкото същество.

Това събитие има доста сходства с българската традиция „погача”, на която също мъже нямат право да присъстват. Погачата се прави след като детето се роди и изминат поне 40 дни от раждането му. Разликата е основно във времето на провеждане на партито – идеята е една. Поднасянето на подаръци за бебето е чудесна традиция, която подпомага младите родители, като им спестява нуждата да купуват сами някои неща.

Фотоалбумът – винаги полезен и нужен

 Ако смятате, че подаряването на фото албум за раждане на дете е твърде недалновидно – грешите. В ерата на смартфони с професионални камери, всеки миг от живота на бебето ще бъде запечатван за спомен. Не е отживелица практиката да се отпечатват снимките на хартиен носител и да се съхраняват на специално място.

Точно обратното – това си остава най-сигурният начин да съхраните любимите си фотографии. Телефоните се повреждат и информацията, съхранявана в тях, понякога бива завинаги изгубена. Фотоалбумът може да бъде семпъл и практичен или великолепен и луксозен. Ние ви предлагаме втория вариант.

Луксозният фотоалбум Baby Shower е истинско произведение на изкуството. С кожената си подвързия и сребърни декорации, той заслужава да бъде изложен на видно място. Албумът е предназначен за цели 80 снимки със стандартен размер 10 х 15см.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се