Двустенна чаша от неръждаема стомана с дръжка карабинер с включено гравиране — Laser Boutique

Двустенна чаша от неръждаема стомана с дръжка карабинер с включено гравиране

Код на продукта: MUG-74-W

В наличност


Цена: 28.00лв.
Възможни варианти:

Цветове:Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Двустенна чаша от неръждаема стомана с дръжка карабинер с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 28.00лв.
Поръчка с един клик

Двустенна чаша от неръждаема стомана с дръжка карабинер с включено гравиране .

  • Поджодяща за лазерно гравиране.
  • Капацитет: 300 ml.

Тази двустенна чаша от неръждаема стомана е перфектният подарък за любители на приключенията на открито – ловци, рибари, туристи и алпинисти. Дръжката ѝ е оформена като карабинер, което позволява закачването ѝ върху колан или специализирана екипировка. В цената на продукта е включено гравиране – възможност да поднесете добре обмислен персонализиран подарък.

Здрава конструкция, предназначена да издържи в екстремни условия

Всеки любител на туризма и лова ще ви каже, че няма нищо по-сладко от топъл чай или кафе сред дивата природа. Топлите напитки сгряват както тялото, така и душата, но по-вкусни са, когато се сервират в умерени дози – по възможност в чиста чаша. Керамичните и стъклените чаши са немислим вариант за сложните условия край реката или в планината. Пластмасовите съдове са леки, но те не изолират добре топлината и при силен удар също стават чупливи.

Стоманената чаша тип канче, която ви предлагаме, впечатлява с невероятната си здравина. Тя е изработена от изключително здрава стомана и има двойни стени. Двойната стена на съда изпълнява две основни функции – повишава устойчивостта на удар и да запазва температурата на напитките по-дълго. Вместимостта на модела е 300мл.

Елегантен дизайн и възможност за персонализиране

При случайни падания или изпускане на екипировката от височина, чашата няма да се счупи и дори ще запази елегантната си визия. Дръжката тип карабинер позволява канчето да се носи на колан или прикрепено върху раница. Това е съд, произведен специално за хората, които държат на елегантния си стил, дори при екстремни условия.

В цената на двустенната стоманена чаша е включено гравиране. Не се отказвайте от щедрата ни оферта, защото тя ви позволява да поднесете уникален и персонализиран подарък – подготвен с мисъл за конкретния човек. Моделът е подходящ също за маркетингови мероприятия, както и за корпоративни подаръци с логото на организация или бранд.

Можете да поръчате чашата в три атрактивни цвята: зелен, сив и черен. Необходимо е да маркирате желания цвят при създаване на поръчката.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се