✪ Чаши за коняк Бохемия Crystalite Гастро 690мл на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Чаши за коняк Bohemia Crystalite Гастро 690мл

Код на продукта: 31087-4S032

няма

Цена: 27.00лв.
Възможни варианти:

Добави гравиране:

Текст:
Кол-во:
     
Поръчка с един клик
  • Чаши за коняк от серията Гастро / Колибри на Бохемия, Чехия.
  • Комплектът съдържа 6 чаши с вместимост 690мл, изработени от кристалит.
  • Продуктите са с високо качество и са произведени по най-новите екологични технологии.
  • Вместимост: 690мл.
  • Цвят: Прозрачен.
  • Материал: Кристалит (оловен кристал 24% РЬО).
  • Чашите могат да се гравират по ваш избор.

Бохемското стъкло, главно наричано Бохемия кристал е стъкло, произведено в районите на Бохемия и Силезия.

Той има вековна история на международно признание за високото си качество, изработка, красота и често иновативни дизайни.

Ръчно изрязани, гравирани, издухани и боядисани декоративни стъкларии.
В днешни дни освен кристално стъкло, заводите произвеждат екологично стъкло наричано още Crystaline или кристалин.

Това е вид материал, който се произвежда при специален процес без съдържание на олово.

Чистотата на материала, неговият блясък и прекрасен звън при наздравица е еквивалент за кристално стъкло с 24% оловен окис.

Да занесете комплект луксозни чаши за коняк от Кристалин е винаги удачно решение и мил жест, когато отивате на гости. Много стилен и обмислен подарък за новодомци, младоженци, за годишнина от сватба, както и за всеки личен празник на специален човек. Единственото условие, за да изберете комплекта, е получателят да е почитател на тази изискана напитка.

Какво представлява кристалинът?

Ако се колебаете между кристален сервиз и такъв от кристалин, изборът ви спокойно може да се спре на втория вариант. Кристалинът, противно на масовото схващане, не е просто евтина имитация на кристала. Той е негова подобрена версия, в която съдържанието на олово е значително понижено. Тоест съдовете, направени от такъв материал са по-безопасни за здравето.

Кристалинът се изработва от специален вид пепел от Аликанте, примесена с пясък. Бижутерите използват кристалин, за да композират леки емайли върху своите изделия. Майсторите стъклари използват тази суровина, когато издухват блестящите стъклени орнаменти на лампи и полилеи. Специфичното при материала е пълното сходство между него и кристала по отношение на визия и звънлив звук при наздравици.

Кристалът се връща на мода, но не в оригиналната си форма, а в съвсем нова формулировка. Чашите от кристалин са тънки, елегантни, грациозни, изискани и ефектни. Такива сервизи, сред които е и нашият сервиз за коняк, създават специална аристократична атмосфера, свидетелстват за деликатен вкус и придават усещане за тържественост.

Възможност за гравиране – начин да направите подаръка си наистина специален

Самият факт, че обмисляте покупката на сервиз Bohemia Crystalite от серията Гастро, е показателен за желанието ви да поднесете един наистина луксозен и забележителен подарък. Ние ви предлагаме не само един прелестен подаръчен комплект, а възможност да персонализирате подаръка си.

Стига да заявите такова желание, красивите чаши за коняк Бохемия ще бъдат майсторски и прецизно гравирани. По този начин високата им естетическа стойност ще се комбинира със сантиментална такава. Върху финото и нежно стъкло можем да изпишем инициали, дати, имена или друга персонална информация, която ще направи сервиза наистина специален за неговия бъдещ собственик.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се