Изящно стоманено колие - Пръстени и възможност за гравиране — Laser Boutique

Изящно стоманено колие - Пръстени и възможност за гравиране

Код на продукта: DSK52

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Изящно стоманено колие - Пръстени и възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Вид метал: стомана

Дължина на синджир: 45 + 5 см

Предлагаме ви изящно стоманено колие, съставено от три различни по големина пръстени. Уникалното при този продукт е възможността за гравиране. Можем да гравираме име на всеки пръстен и по този начин да създадем бижу, което символизира неразривната връзка между приятелки, майка и нейните дъщери или сестри, които си обещават да бъдат неразделни през целия си живот.

Защо да изберете бижу от стомана за подарък?

Ако се колебаете относно покупката на изящното стоманено колие Пръстени, то нека разсеем всичките ви притеснения. Стоманените бижута са отличен подарък по няколко убедителни причини. На първо място, те са известни със своята издръжливост и дълготрайност. Стоманеният накит може да издържи теста на времето, което го превръща в траен символ на вашата привързаност и внимание.

Освен това стоманените бижута са универсални - те подхождат на различни стилове и са подходящи за всякакви поводи, от ежедневни до официални. Неутралният цвят на стоманата допълва всяко облекло, което прави нашето колие практичен и модерен избор. Стоманените бижута са хипоалергенни, което означава, че е по-малко вероятно да причинят кожни раздразнения или алергии, гарантирайки комфорт на всеки, който носи такива аксесоари.

Най-важният аргумент: едно стилно бижу от стомана е много по-евтино от изделие, изработено от благороден метал. Това ви позволява да подарите висококачествен и стилен подарък, без да ощетявате семейния си бюджет.

Гравираните подаръци – най-обичани и използвани

Независимо дали става въпрос за колие, гривна или пръстен, стоманените бижута предлагат както естетически привлекателен вид, така и практичност, което ги прави добре обмислен и дълготраен подарък за всеки повод. Един начин да персонализирате подаръка си и да поднесете уникално бижу е да го гравирате.

Нашият магазин ви дава тази възможност, при това на изключително ниска цена. Като гравираме тази стилна огърлица, ние ще я превърнем преди всичко в символ на обич, приятелство и трайна свързаност межу вас и получателя на подаръка. Не забравяйте да ни предоставите текст за гравиране в предназначеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се