✪ Преносима Bluetooth колонка Kaltun на топ цена — Laser Boutique

Преносима Bluetooth колонка Kaltun

Код на продукта: EL-168

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Преносима Bluetooth колонка Kaltun × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик

Преносима Bluetooth колонка с бамбуково покритие. Екологичен вариант на стандартната bluetooth колонка, за да промотирате зеленото послание на вашата фирма, което можем да поставим чрез лазерно гравиране. Има функция за приемане на обаждания, регулиране на звука и FM радио. В картонената кутия е включено е USB кабелче за зареждане. 

Размер на продукта - ø60×51 мм

Технологиите са важна част от живота ни, изпълвайки и осмисляйки нашето ежедневие. Ако подготвяте списъка с коледните си подаръци, добавете в него мултифункционалната преносима Bluetooth колонка Kaltun. С корпус от бамбук, тя символизира отговорно отношение към околната среда. Добавяйки гравирано послание, подаръкът ви ще стане още по-ефектен и желан.

Перфектен аудио усилвател с допълнителни функции

Bluetooth колонката Kaltun е универсално аудио устройство, предназначено за забавление и комуникация в движение. Този тип високоговорители комбинират удобството на безжичната връзка с допълнителни функции, които ги правят още по-полезни. Моделът е с повишена функционалност, включваща приемане на повиквания, регулиране на силата на звука и FM радио.

Bluetooth технологията позволява на потребителите безпроблемно да свързват своите смартфони, таблети и други устройства с Bluetooth към високоговорителя, елиминирайки неодобството на оплитащите се кабели. Тази безжична връзка предоставя на потребителите свободата да се движат, докато се наслаждават на любимата си музика, подкасти или аудиокниги.

Опцията за приемане на обаждания е ценна функция, която превръща Bluetooth колонката в hands-free комуникационно устройство. С вградения микрофон и функции за отговаряне на обаждания, потребителите могат да приемат повиквания директно през високоговорителя, което го прави практичен избор за конферентни разговори, работни срещи или просто за поддържане на връзка, докато сте в движение.

Насладете се на перфектен саунд, докато слушате любимата си станция

Контролите за регулиране на силата на звука,интегрирани в Блутуут колоната от бамбук, позволяват на потребителите да приспособят аудио изхода според своите предпочитания. Това гарантира персонализирано и завладяващо слушане на музика, независимо дали в тиха стая или в оживена външна среда.

Включването на FM радио разширява функционалността на преносимата колонка, предоставяйки на потребителите достъп до предавания на живо, новини и музика, без да разчитат на външни устройства. Тази функция добавя допълнителен слой гъвкавост, което прави високоговорителя подходящ за по-широка гама от сценарии - от пикник в парка до къмпинг ваканции.

Колоната се захранва от презаредима батерия, която предлага допълнителна свобода и възможност за използване на открито. Предлага се в комплект с USB кабел за зареждане.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се