✪ Комплект запалка и химикалка за подарък с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Комплект запалка и химикалка с включено гравиране

Код на продукта: M-220

няма

Цена: 32.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Стилен комплект от метална химикалка и запалка.
В луксозна картонена кутия.
Включено е лазерно гравиране.

Предоставяйки ви луксозен комплект от запалка и химикалка за гравиране, екипът на LaserBoutique, ви дава възможност да поднесете един наистина интригуващ подарък. Комплектът е идеалният мъжки набор от принадлежности, достоен за всеки успешен, сериозен и прекрасен мъж. Ако това е вашият мъж, то можете да му покажете реалното измерение на обичта си чрез този изискан продукт.

За мъжа, който си има всичко

Всеки успешен бизнесмен притежава поне няколко луксозни запалки и химикалки, включително непушачите. Ще се запитате, защото тогава да подарявам нещо подобно на човек, който има не само тези неща, а всичко, което му е необходимо? Ние отговаряме, защото вашият подарък ще бъде персонализиран.

Когато поднасяш не вещ, а персонално послание, предметите придобиват стойност, надвишаваща многократно тяхното финансово и естетично измерение. Те стават символ на любовта, на възхищението, на признанието – на приятелството. Магазинът ни не ви предлага обикновен подаръчен продукт, а начин да покажете лично отношение към специалния човек.

Колекцията ни от гравирани запалки се радва на засилен интерес от страна на купувачите. И не защото са истинска прелест – такива са. А защото един мъж дори да разполага с всичко, топлото отношение е нещо, което никога не е достатъчно. От него той може да получава количества и винаги да остава силно трогнат от жеста.

Ето защо комплектът, който ви предлагаме, би могъл да се окаже идеалният подарък за мъжа, притежаващ всичко необходимо, освен достатъчно обич и топлина. Гравюрата, която ние ще поставим върху двете изключително луксозни изделия, ще топли сърцето му в мигове на самота и ще му дава сили в сложни моменти.

Помогнете Му да демонстрира уникалния си стил

С услугата гравиране на химикали, нашата компания отговаря на едно доста сериозно търсене. Хората, избиращи подаръци, обикновено търсят не подходящия продукт, а правилния жест. Магазинът ни ви предлага повече от това. Очевидно е, че жестът ви ще бъде високо оценен, каквото и да казва гравюрата. По-важното е, че получателят на подаръка ще успее чрез него да покаже на околните уникалния си стил.

С какво пали цигарата си и подписва важни документи? В деловия свят и в бизнеса всичко е от значение. Всеки жест се гледа под лупа. С подаръка, поднесен от вас, деловият човек ще демонстрира стила си и ще покаже своята класа. Да оцелееш в света на бизнеса е лесно. По-трудно е да ръководиш, без да губиш автентичния си стил.

Предлагаме изящно изпълнено гравиране на химикалки, използвайки най-новите методи и инструменти за целта. Гравюрите ни са истинско произведение на изкуството, изцяло съобразени с предназначението и стила на предметите, върху които са поставени. Шрифтът, големината на символите – тези детайли са внимателно подбрани, понякога от самия купувач.

Качество, съответстващо на специалния жест

Част от нашата дейност включва гравиране на запалки, поради което подбираме изключително внимателно продуктите, подлежащи на такава обработка. Сами разбирате, че един нискокачествен продукт не би придал нужната тежест на жеста ви. Стремим се да предложим ексклузивни цени за изделия, чието визуално превъзходство не подлежи на коментар.

В случая не става въпрос само за визуалното качество на продуктите, но и за функционалното им такова. Както запалките, така и химикалките, гравирани от нас, са продукти от висок клас. Комплектът, представен тук включва две стилово допълващи се изделия, изработени от висококачествен метал.

За да можем да изпълним по правилата всяко гравиране на запалка, ние трябва да сме сигурни, че тя е изработена от подходящ за тази цел материал. Гравирането е сложен процес, изискващ високо майсторство и прецизност, и ако материалът е неподходящ, то няма да се получи.

Говорейки за качеството на продуктите, включени в комплекта, е важно да изтъкнем, че то е отлично. Това ви гарантира, че и двете полезни приспособления ще могат да се използват максимално дълго време. Химикалът е със сменящ се пълнител, така че след изчерпване на мастилото, той може да се презареди и използва отново и отново.

Стилните мъже пишат не просто с гравирани химикалки, а с такива, чийто дизайн гарантира удобен захват, лекота за ръката и възможност пишещият да покаже най-красивия си почерк. Уверени сме, че искате подаръкът ви да бъде не просто символичен сувенир, а нещо, което ще се използва, създавайки приятно настроение и увереност.

Освен красивия гравиран химикал, запалката също е приспособление, полезно в множество ситуации. Тя е и един от аксесоарите, с които мъжете силно се гордеят. Получателят на стилната запалка от комплекта ще има реален повод за гордост. Тя е масивна, но не и прекалено груба и неудобна. Визията ѝ е изключително елегантна, а дизайнът гарантира максимално удобство при използване.

В долната част на приспособлението има дюза, чрез която може да се допълва след изчерпване на газта. Зарежда се със стандартна газ за запалки, което може да се прави лесно в домашни условия. За запалване на пламъка е използван модерен пиезо механизъм, осигуряващ лекота и удобство на ползвателя.

Нямате никакъв повод да се съмнявате в решението си да поднесете гравиран химикал за подарък. Ние ви предлагаме една стилна, луксозна и с отлично качество подаръчна окомплектовка, с чиято помощ ще стоплите и най-твърдото мъжко сърце. Не забравяйте да ни оставите текста, който искате да гравираме върху всеки от детайлите на комплекта.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се